Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za tablet i desktop

Konzum ima prvu prodajnu aplikaciju u RH na Windowsima 8

konzum
Konzum
05.11.2012.
u 11:06

Besplatnu mobilnu aplikaciju Konzuma moguće je preuzeti na iPhoneu, iPadu i iPodu te BlackBerryjima i Android-uređajima.

Konzumova mobilna aplikacija za kupnju prva je prodajna aplikacija u Hrvatskoj na platformi Windows 8 za tablete i desktope. Novi operativni sustav Microsofta Windows 8 ovih je dana i službeno predstavljen u Hrvatskoj, a u njegovoj lokaliziranoj inačici u Windows Storeu među domaćim aplikacijama prva je dostupna aplikacija za internetsku kupnju u Konzumu.

Besplatnu mobilnu aplikaciju Konzuma moguće je preuzeti na iPhoneu, iPadu i iPodu te BlackBerryjima i Android-uređajima.

Mobilna aplikacija omogućava kupnju u pokretu i pruža mogućnost kupnje iz naslonjača. Konzumova mobilna aplikacija najjednostavniji je način za kupnju svih proizvoda potrebnih u kućanstvu, a potpuno je usklađena s Konzumovom internetskom prodavaonicom koja nudi više od 20.000 prehrambenih i neprehrambenih artikala, jednostavan odabir proizvoda i "punjenje“ košarice te stalno praćenje potrošenog iznosa i jednostavno plaćanje.

Windows 8 nudi korisnicima brojne novosti i mogućnosti, brzo i fluidno korisničko sučelje koje se može u potpunosti prilagoditi zahtjevima korisnika, a radi jednako dobro na tabletima i zaslonima osjetljivim na dodir te uz tipkovnicu i miš. Operativni sustav Windows 8 savršeno odgovara i za posao i za zabavu, a lokalizirana inačica na hrvatskom jeziku već je dostupna domaćim korisnicima.

Komentara 1

OB
-obrisani-
11:28 05.11.2012.

I biti će kompaktibilna s svim ranijim verzijama..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije