Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WEB-PROGRAMERI

Konferencija WebCamp u listopadu ponovno u Zagrebu

webcamp zagreb
WebCamp
07.06.2013.
u 15:25

Cilj konferencije je potaknuti razvojne inženjere i inženjerke na razmjenu iskustva te pružiti zajednici mjesto kako bi se obrazovala i dopunila svoje znanje

Drugi po redu WebCamp, jednodnevna konferencija posvećena web-programerima, održat će se 26. listopada u Zagrebu, u prostorima Hrvatske gospodarske komore na adresi Nova cesta 7. WebCamp Zagreb prvi put se održao u listopadu prošle godine u organizaciji korisničkih grupa Code@Six, FrontmenHr, FutureDEV, HUJAK, Python Hrvatska i ZgPHP, dok se ove godine organizacijskom timu pridružuju Girl Geek Dinners Hrvatska i Javascript Zagreb.

Cilj konferencije je potaknuti razvojne inženjere i inženjerke na razmjenu iskustva te pružiti zajednici mjesto kako bi se obrazovala i dopunila svoje znanje. Konferencija će pokrivati razvojne inženjere i inženjerke na razmjenu iskustva te pružila zajednici mjesto kako bi se obrazovala i dopunila svoje znanje.

- U organizaciju konferencije smo krenuli s ciljem da pružimo mjesto zajednici da se obrazuje i dopunjuje svoje znanje, a u suradnji s partnerima i sponzorima radimo na tome da ulaz na konferenciju i ove godine bude 0 kn uz prethodnu rezervaciju. Prošle godine nam je stiglo nešto kolega iz regije tako da i ove godine očekujemo interes iz susjednih zemalja - izjavio je Miro Svrtan ispred organizacijskog tima WebCampa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije