Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORZA 5

Je li ovo dosad najrealističnija virtualna verzija slavnog Nürburgringa?

forza
Foto: Turn 10 Studios
1/3
11.06.2014.
u 18:12

Developeri kažu da im je ova staza bila dosad najveći izazov, dijelom zbog same veličine "Ringa"

Turn 10 Studios, developeri koji stoje iza popularne franšize trkaćih igara Forza, tvrde da su stvorili najrealističniju i najljepšu virtualno verziju svjetski poznate staze Nürburgring.

Staza je besplatno dostupna za sve igrače Forza Motorsporta 5, a predstavljena je na konferenciji industrije video-igara E3 u Los Angelesu. Developeri kažu da im je ova staza bila dosad najveći izazov, dijelom zbog same veličine "Ringa".

S obzirom da je prošlo više od deset godina otkad su prošli put skenirali stazu za ranije verzije Forze, a staza se u međuvremenu dosta izmijenila, developeri su odlučili iskoristiti mogućnosti koje je donio razvoj tehnologije te su ponovno laserski skenirali stazu kako bi dosegli dosad najvišu razinu uvjerljivosti.

Jesu li u tome uspjeli provjerite sami:

 

>> Ovaj posebni Megane trebao bi srušiti rekord na Nürburgringu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije