Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI MODELI

iPhone 5S u kolovozu, novi iPadi već u travnju

apple iphone 5
Chris Young/Press Association/PIXSELL
07.03.2013.
u 13:01

iPhone 5S u osnovnom će dizajnu nalikovati "petici", ali će imati napredniji procesor i bolju kameru

Apple u kolovozu planira predstaviti dorađenu inačicu svog iPhonea, 5S, dok bi nove generacije tabletnih računala iPad, navjerojatnije iPad 5 i iPad mini 2, mogle ugladati svjetlo dana već u travnju, piše portal iMore, navodeći izvore bliske planovima.

Prema njima, iPhone 5S u osnovnom će dizajnu nalikovati \"petici\", ali će imati napredniji procesor i bolju kameru.

Što se iPada tiče, Apple ne namjerava predstaviti nove inačice koje su skuplje ili imaju lošiju bateriju od sadašnjih modela. Fotografije kućišta za iPad 5 već su se počele curiti u javnost.

Podsjetimo, sadašnji model iPhonea predstavljen je u rujnu prošle godine, a glavna novost bilo je veće, izduženije kućište. U isto vrijeme predstavljena je i četvrta generacija iPada, dok je iPad mini predstavljen u listopadu.

>> iPhone slavi 6. rođendan, a Apple razmišlja o jeftinijoj inačici

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:28 07.03.2013.

Jupi, od kolovozu ćemo bez carine moći naručivati jeftine mobitele iz Njemačke. Troškovi dostave 50-100 kuna i novi ajfounčić za bagatelu. Slavko će dobiti ospice, ali najvažnije je da snobovska kasta bude zadovoljna.

QW
qwerty
21:56 07.03.2013.

prava rvatina koja voli svoju rvacku može kupiti pet komada za placu i još ostane za tank za okana i nikšicko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije