Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTEŠKOĆE POPULARNOG SERVISA

Instagram u problemima, korisnici ljutiti - neki su suspendirani, nestaje gomila pratitelja...

Instagram
Foto: Igor Soban/PIXSELL
31.10.2022.
u 15:26

Instagram je u padu za dio korisnika u svijetu, uključujući i Hrvatsku

Jedna od najpopularnijih društvenih mreža Instagram ima problema. Mnogi korisnici posljednjih sat vremena javljaju kako se ne mogu spojiti na svoje profile. Neki javljaju da su im objave obrisane pa pak i da su im računi suspendirani.

Globalni internetski servis koji prati ispade poznatih stranica na internetu Down Detector je zabilježio velik broj prijava pada Instagrama danas iza 14 sati, a stanje se zatim još pogoršalo.

Evo primjera poruke kakvu su neki korisnici dobili: "Suspendirali smo vaš korisnički račun 31. listopada 2022. godine. Imate još 30 dana da osporite ovu odluku."

Kao da je odjednom Instagram odlučio naprasno kazniti cijeli niz svojih korisnika, bez očitih razloga. Neki korisnici pak javljaju kako su primijetili da im je naglo pao broj pratitelja.

 

Foto: Instagram

Iako dio korisnika i dalje koristi ovu društvenu mrežu, očito se radi o velikom ispadu. Svjedoči tome i službena reakcija Instagrama. na Twitter su podijelili sljedeću objavu: 

"Svjesni smo da dio naših korisnika ima problema u pristupanju svom Instagram računu. Provjeravamo situaciju i ispričavamo se ne neugodnosti"

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Nlnja
Nlnja
17:58 31.10.2022.

Ovo je katastrofa, imao sam dva pratitelja na instagramu, sada su ih obojicu blokirali.

NA
najposebniji
17:00 31.10.2022.

Jako mi je teško...

Avatar kvasac60
kvasac60
15:48 31.10.2022.

Nikakva šteta i da se raspadne..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije