Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važno postignuće

Galaxy S II prodan u 10 milijuna primjeraka u samo pet mjeseci

samsung galaxy
Samsung
26.09.2011.
u 12:17

Najvažniji aduti svakako su dvojezgreni 1.2 GHz Exynos mikroprocesor, Android 2.3 Gingerbread, 1 GB RAM-a te 8-pikselna kamera i 16 GB memorije.

Smartphone Galaxy S II prodao se u 10 milijuna primjeraka diljem svijeta, objavljeno je iz Samsunga. Telefon se u prodaji našao u travnju, do srpnja je prodan u pet milijuna primjeraka, a prodaja još pet veliko je postignuće, javlja Mashable, s obzirom na to da je u SAD-u prije samo nekoliko tjedana pušten u prodaju.

U obzir treba uzeti da je riječ o prodaji preprodavačima koja se bitno razlikuje od stvarnog broja kupnje korisnika. Ipak, prodaja 10 milijuna primjeraka u samo pet mjeseci veliko je postignuće za bilo koji smartphone, izuzev jednoga čije ime počinje s "i".

Specifikacije uređaja nešto su izmijenjene za američko tržište, ali telefon i dalje zadržava svoje snažne karakteristike smartphonea bez obzira na raznolikost. Najvažniji aduti svakako su dvojezgreni 1.2 GHz Exynos mikroprocesor, Android 2.3 Gingerbread, jedan GB RAM-a te 8-pikselna kamera i 16 GB memorije.

Ključne riječi

Komentara 2

SA
Sankotronic
09:47 28.09.2011.

Gdje ste sad obožavatelji Androida? kako to da ne komentirate uspjeh svog velikog uzora? Ove Samsungove plastične telefone djelom sigurno prodaje velika sličnost sa svojim uzorom iPhoneom. Malo plastike umjesto stakla ili aluminija da bude jeftiniji, malo veći ekran, alii niže rezolucije da sakrije plastiku i eto manje cijene ;) Gdje će mu samo ti navedeni aduti biti kad izađe iPhone 5?

MA
Macaktom
23:51 30.09.2011.

pa ne znam \"mi\" nismo ispranog mozga kao apple worshiperi. sve su to preskupe igračke neovisno o proizvođaču jedino apple sve svoje naplaćuje višestruko skuplje i to je sasvim ok ako ima ovaca koje su voljne platiti neka plate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije