Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova videoteka

Facebook nudi i iznajmljivanje filmova, prvi je "Vitez tame"

vitez
Facebook
09.03.2011.
u 14:06

Film će imati i titlove po izboru, a cijena najma na 48 sati bit će 30 Facebook kredita (virtualni novac) ili 3 dolara (25 kuna)

Čini se da nas Facebook želi što više "zalijepiti" za svoju stranicu. Osim što na njemu možemo "špijunirati" živote naših prijatelja, odsad ćemo moći gledati i filmove. Led je probio studio Warner Bros koji je najavio da će film "Vitez tame" ponuditi na iznajmljivanje putem popularne društvene mreže. Film će imati i titlove po izboru, a cijena najma na 48 sati bit će 30 Facebook kredita (virtualni novac) ili 3 dolara (25 kuna).

U idućim mjesecima očekuju se i novi filmski naslovi. U Facebooku ističu da je inicijativa krenula od Warnera i poručuju i drugim distributerima glazbenog i videosadržaja da su otvoreni za suradnju. Iako je ovo dobra vijest za korisnike Facebooka, loša je za videoteke koje će pretrpjeti novi udarac.

Nakon što se njihov broj u Hrvatskoj značajno smanjio pojavom novih tehnologija poput interneta i IPTV-ja, pitamo se hoće li stari iznajmljivači filmova izdržati još jednog snažnog konkurenta.

Ključne riječi

Komentara 5

ZA
zagabria1
16:50 09.03.2011.

zanima me da li Facebook planira uslugu kuhanja ručka. Naručiš sarmu i kad dođeš doma iskoči tanjur iz ekrana. Pa kako se to nisu sjetili. Sve ostalo su već pokušali

GH
ghost
15:05 23.05.2011.

ma clanci su vam predobri... 3$ je oko 15 i pol kuna, a ne 25 kuna.. stvarno vam clanke pisu nesposobni osnovnoskolci...

JA
JanKovac
16:35 09.03.2011.

3 $ (25 kuna) ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije