Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1. MJESEC NA MREŽI

CIA na Twitteru: Ne, ne znamo gdje je Tupac, ni vašu lozinku

Tupac Shakur
Foto: Screenshot Youtube
08.07.2014.
u 14:26

CIA je odgovorila na pet pitanja korisnika

CIA je, pomalo iznenađujuće, nakon otvaranja profila na Twitteru prije nešto više od mjesec dana postala poznata po šaljivim tvitovima. "Ne možemo ni potvrditi ni opovrgnuti da je ovo naš prvi tvit", bila je njihova prva objava na popularnoj društvenoj mreži.

U ponedjeljak su pak objavili da će, povodom svog prvog mjeseca na Twitteru, odgovoriti na pet pitanja koja su im korisnici poslali. Jedan od odgovora glasio je: "Ne, ne znamo gdje je Tupac", referirajući se na slavnog rappera koji je ubijen 1996. godine.

Ostale odgovore možete pogledati ovdje:

 

>> Autor Igre prijestolja pridružio se Twitteru, ali neće puno tvitati

>> 'Slogan mi je: Ako nije na Twitteru, nije se ni dogodilo'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije