Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bentley

Birkin Mulsanne - posebno izdanje u samo 22 primjerka

Bentley Birkin Mulsanne
Foto: Bentley
1/5
17.01.2014.
u 10:27

Izdanje inspirirano vozačem utrka Timom Birkinom ističe se nizom unikatnih dizajnerskih detalja

Bentley je ovaj tjedan predstavio posebno ograničeno izdanje Mulsannea po nazivom Birkin Mulsanne.

Za inspiraciju je Bentleyu poslužio vozač utrka Sir Henry Ralph Stanley "Tim" Birkin, koji je automobilima poznate birtanske marke putovao i utrkivao se diljem Europe tijekom dvadesetih i tridesetih godina.

Posebno izdanje od samo 22 automobila ističe se nizom unikatnih dizajnerskih detalja. Dotupan je u tri boje - bijeloj, boji šljive te kombinaciji svijetloplave i safirne boje. Izvana se još ističu kotači od 21 inča inspirirani onima na konceptu Mulsanne.

U unutrašnjosti se ovaj model od običnih Mulsannea razlikuje po numeriranim pločama na okvirima vrata i 3D-logom Flying B ušivenim u naslone za glavu.

>> Brazilski 'grof' pokapa Bentley: Vozit ću ga i u zagrobnom životu!

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:03 17.01.2014.

Mnogo lepa kola!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije