Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTRKA

Biciklist Ed Clancy i Octavia vRS odmjerili snage. Tko je pobijedio?

škoda octavia vrs
Škoda
19.09.2013.
u 08:13

Utrka se odigrala na zavojitoj brdskoj cesti B6399 između Hawicka i Newcastletona u Velikoj Britaniji

Britanski biciklist Ed Clancy, osvajač zlatne olimpijske medalje, odmjerio je snage s jednom od najsnažnijih automobila koje je Škoda ikad proizvela, novom Octavijom vRS.

Utrka se odigrala na zavojitoj brdskoj cesti B6399 između Hawicka i Newcastletona u Velikoj Britaniji. Dok je Octavia išla uzbrdo, Clancy je vozio nizbrdo i, dosežući brzinu od 80 km/h, uspio pobijediti automobil. Stazu je prešao za 52,26 sekundi.

- Ruta je savršena za bicikliranje - dok je automobil morao usporavati kako bi zaobišao krivulje, ja sam manje više mogao ići ravno kroz zavoje - rekao je Clancy.

>> Octavia - nova češka limuzina njemačkog pedigrea

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije