Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
automagazin

Autoclick: Mazda 6 Revolution. Doslovno.

bubnjari, Birminhgam
Foto: Pixsell
1/4
01.07.2013.
u 14:00

Testni model sami je vrh ponude, a riječ je o 2.2 litrenom dieselu koji razvija 175 KS

U današnjem nastavku autoclicka predstavljamo novu Mazdu 6 i to treću generaciju popularne šestice. Testni model sami je vrh ponude, a riječ je o 2.2 litrenom dieselu koji razvija 175 KS te s izrazito bogatim paketom opreme Revolution. Nakon uspješne implementacije „Skyactive“ tehnologije na modelu CX-5, nova Mazda 6 slijedi ovaj niz što se u kombinaciji sa I-eLoop sustavom najbolje osjeti na potrošnji.

U slijedećem nastavku osvrnut ćemo se kratko na Mazdu 6 i to 2.0 liltreni benzinac koji je u odnosu na ovaj testni model totalno druga priča i ničim ne impresionira. Veći dio emisije posvetit ćemo monovolumenu koji je popriličo dobro prihvaćen na našem tržištu. Riječ je o Daciji Lodgy, cjenovnom lideru u svojoj kategoriji.

>> Živahan obiteljski sedmerosjed po još uvijek diskontnoj cijeni

>> Autoclick: Chevy Cruze SW i novi VW Golf VII

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije