Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RENAULTOV SUV

Autoclick: Captur - crossover s izrazito niskom potrošnjom

autoclick,renault captur (1)
Foto: Autoclick
1/6
16.09.2013.
u 13:00

Cijenom starta od 135.000 kn i diči se izrazito niskom potrošnjom koja se u prosjeku kretala oko 4 litre

Dobro došli u treću sezonu video magazina autoclick. U našem prvom druženju donosimo Vam test Renault Captura, mini crossovera kojeg uz povećanu prostranost i komfor definitivno krasi izrazito niska potrošnja.

Naš testni model dolazi sa 1.5 dCi motorom koji razvija 90 KS i paketom opreme Dynamique. Cijenom starta od 135.000 kn i diči se izrazito niskom potrošnjom koja se u prosjeku kretala oko 4 litre. Kako je trenutno aktualan sajam automobila u Frankfurtu posvetit ćemo dio sljedeće emisije za par najvažnijih detalja sa sajma kako bismo Vam pobliže približili atmosferu i novitete koji nas čekaju u nadolazećem periodu.

Budite u toku sa svim novitetima i pratite nas na našem Facebooku.

>> Autoclick: Opel Adam – Kralj individualnosti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije