Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Axl Rose ispsovao vlastite obožavatelje

16.12.2008.
u 13:24

Pjevač Guns N'Rosesa Axl Rose istresao je pravu paljbu psovki na svoje obožavatelje na jednome internetskom forumu, i to pod nadimkom "Dexter". Obožavatelje svoje grupe nazvao je "jeb.... idiotima" jer je jedan od sudionika diskusije nazvao jedan njegov post "dosadno napornim".

- Ti si mali idiot i sve što si dosad objavio je većinom dokaz da si jeb... idiot. Slijepe optužbe i uvrede anonimnih kukavica i cmoljavih provokatora nisu ni impresivne ni potrebne - napisao je Axl.

Jednog je pak obožavatelja uvrijedio rečenicom: "Meni barem ne treba kućna spremačica da mi briše go..."

Na drugu primjedbu kako bi Axl trebao "konačno prirediti urnebesan show i praviti dobru glazbu", 46-godišnji pjevač postao je defenzivan.
- Ne radim ja za vas. Samo zato što ti tako misliš ne znači da je to istina. Zašto bi meni itko išta govorio? Što ti znaš o tome što se stvarno događa u mom svijetu? Ipak, dobra ti je fantazija, šteta što nemam vremena, napisao je "Dexter" na internetskom forumu www.mygnrforum.com.

Inače, nedavno su distributeri novog albuma Guns N'Rosesa "Chinese Democracy" (u kojem je Axl jedini preostali član iz originalne postave benda) optužili upravo pjevača za loš komercijalni uspjeh albuma, jer je pjevač "propao u zemlju otkad se album pojavio na tržištu".(mp)

Želite prijaviti greške?