Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠUŠKA SE

Angelina nije trudna – a Mariah?

30.11.2008.
u 15:09

U tabloidu InStyle zbilja su se izletjeli tvrdnjom o navodnoj novoj trudnoći Angeline Jolie, samo zato što lijepa glumica nije htjela da joj toče alkohol u jednom lokalu. A žena je valjda tek prestala dojiti, što je prirodan kontraceptiv.

No, istom tom "testu" je voditeljica Ellen DeGeneris pred TV-kamerama podvrgnula poznatu pjevačicu, i dobila rezultat koji bi mogao biti itekako indikativan.

U utorak je Mariah Carey gostovala u Elleninu talk-showu, što je voditeljica iskoristila da pita pjevačku divu koja je od travnja u braku s Nickom Cannonom o mogućnosti prinove.

- Ne, ali pitanje je OK - odgovorila je Mariah. Na to se Ellen pretvarala da više neće inzistirati na tom pitanju, a onda je zaskočila Mariah tako što joj je – ponudila čašu šampanjca "da proslave ne-vijest".

- Ne moraš mi na to odgovoriti. Samo ćemo nazdraviti šampanjcem - rekla je Ellen, na što je pjevačica ostala zatečena, prvo odglumila strašan šok, a onda odbila (nekad omiljeno) piće s opravdanjem da joj je tri poslijepodne prerano da počne piti.

- Ne mogu vjerovati da si me tako zaskočila, Ellen - smijala se Mariah.

- To se zove vršiti pritisak!

 


Ključne riječi

Želite prijaviti greške?