Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA TREŠNJEVCI

Teška nesreća na raskrižju Savske i Vukovarske: Sudarili se auto i motor, evo što se dogodilo

Split: U prometnoj nesreći jedan automobil završio na boku
Ivana Ivanovic/PIXSELL
21.05.2024.
u 17:00

U toj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen motociklist, a liječnička pomoć mu je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice

Došlo je do teške prometne nesreće, noćas petnaest minuta nakon ponoći, na području Trešnjevke. Kako stoji na stranicama PU zagrebačke, 23-godišnji državljanin Egipta upravljao je osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Savskom cestom u smjeru juga.

Dolaskom do raskrižja s Ulicom grada Vukovara nije zaustavio svoje vozilo kada je na semaforu za njegov smjer kretanja bilo upaljeno crveno svjetlo. Nastavio je vožnju i ušao u raskrižje zadržavajući smjer kretanja.

Tada je naletio na bočnu stranu motocikla zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 30-godišnji državljanin Indije koji se kretao Ulicom grada Vukovara u smjeru istoka, a u raskrižje je ušao za vrijeme dok je na semaforu za njegov smjer kretanja bilo uključeno zeleno svjetlo.

VEZANI ČLANCI:

U toj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen motociklist. Liječnička pomoć mu je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

VIDEO: Ukrao natpis iz tramvaja i opušteno prošetao doma


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije