Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIGURAJTE KARTE

Bridgerton stiže u Zagreb! Promocija, kviz, druženje s autoricom i ekskluzivni bal po uzoru na popularnu seriju

Foto: Roberto Filho
1/2
21.05.2024.
u 15:00

Ne propustite priliku uroniti u svijet Bridgertona i doživjeti jedinstvene trenutke uz Juliju Quinn. Karte za bal i kviz dostupne su na internetskim stranicama Mozaika knjiga i Svijeta knjige.

Autorica koja je očarala čitatelje diljem svijeta svojim romantičnim sagama, dolazi u Zagreb. Za ljubitelje romansi, zabranjenih ljubavi, plemenitaških tračeva i povijesnih drama, to će biti tjedan koji se ne propušta. Očekujte niz događanja koji će vas odvesti u svijet Bridgertona, prepun skandala, tajni i romantičnih zapleta, poručuju organizatori.

Ako ste i Vi, baš poput Lady Whistledown, izbrusili znanje o svim članovima visokog društva, Bridgerton kviz idealno je mjesto za vas. – Pozivamo vas u prostor restorana Centro gdje vas čekaju tri skupine skandaloznih pitanja na koja samo najveći obožavatelji serijala Bridgerton znaju odgovor – pozivaju organizatori i dodaju kako pobjednike kviza očekuju vrijedne nagrade, a za sve sudionike osigurane su i vrijedne poklon-vrećice.

Ne očekujte klasičnu promociju knjige, nego i susret autorice Julia Quinn i čitatelja u Hoću knjigu u CCO East. Razmijenite nekoliko riječi i  ugrabite potpis na svojoj omiljenoj knjizi. Budite dio ovog nezaboravnog susreta koji će se odviti 4. lipnja u 19 sati i "dopustite da vas Julia Quinn očara svojom jedinstvenom energijom i ljubavlju prema književnosti".

VEZANI ČLANCI:

Maksimir, obavijen raskošnim zelenilom, postaje poprište jedinstvenog događaja ­– promocije serijala Bridgerton koja će se održati 5. lipnja u 18 sati na Vidikovcu. Tom prilikom saznajte sve o ljubavnim intrigama iz londonskoga visokog društva od žene koja zna sve tajne obitelj Bridgerton. A ekskluzivni Bridgerton bal održat će se u Kavani Lav 6. lipnja u 19 sati. Uzvanike očekuju prave plemenitaške aktivnosti – ples, ispijanje limunade, oslikavanje lepeza i najsočniji tračevi. Osim najbolje zabave i druženja s autoricom, na poklon je osigurana i vrijedna poklon-vrećica te neograničena količina hrane i pića. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije