Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA VIJEST

Besplatno liječenje u Naftalanu: Sve financira Zagrebačka županija, evo tko se može javiti

Ivaniić Grad: Naftalan, specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju
Matija Habljak/PIXSELL
21.05.2024.
u 10:00

Sredstva su osigurana za hrvatske branitelje, dobrovoljne vatrogasce te stanovnike s područja Zagrebačke županije oboljele od psorijaze.

 Zagrebačka županija financirat će u 2024. godini sa 121.050 eura usluge bolničkog liječenja u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Naftalan za hrvatske branitelje, dobrovoljne vatrogasce te stanovnike s područja Zagrebačke županije oboljele od psorijaze.

Iz županije tako pozivaju sve zainteresirane da svoje zahtjeve, u svrhu što boljeg rasporeda i dodjele termina liječenja, dostave u Specijalnu bolnicu Naftalan do 1. lipnja ove godine.

U ovoj će godini medicinska rehabilitacija u trajanju od 10 dana biti osigurana za 120 hrvatskih branitelja i 21 dobrovoljnog vatrogasca dok će liječenje u trajanju od 14 dana biti osigurano za 30 pacijenata oboljelih od psorijaze.

Ivaniić Grad: Naftalan, specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju
1/3

Pravo na besplatno liječenje u sve tri kategorije mogu ostvariti osobe s prebivalištem na području Zagrebačke županije te s odgovarajućom medicinskom dokumentacijom (mišljenje i nalaz doktora specijalista o potrebi bolničkog liječenja), a o opravdanosti i terminima liječenja odlučit će liječničko Povjerenstvo SB Naftalan ovisno o težini oboljenja.

Zahtjev za liječenje podnosi se Specijalnoj bolnici Naftalan, a obrazac Zahtjeva s podacima o obveznoj dokumentaciji dostupan je na www.zagrebacka-zupanija.hr pod rubrikom Ustrojstvo/Upravni odjel za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje. 

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije