Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cedevita večeras dočekuje ohrabrenu Cibonu

Joke: Cedevita će biti pod većim pritiskom

'03.04.2011., Kosarkaski centar Drazen Petrovic, Savska 30, Zagreb  - Liga za prvaka, 3. kolo, Cibona - Cedevita. Aleksandar Petrovic i Josip Vrankovic.  Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
'Daniel Kasap/PIXSELL'
30.04.2011.
u 10:57

Cibona Stojku Vrankoviću nudi posao, ali kako ponuda nije dovoljno konkretna, Stojko se ipak želi odseliti u SAD, pa čeka hoće li dobiti zelenu kartu ili ne

Zahvaljujući uvjerljivoj pobjedi u Zadru (93:70), večerašnje gostovanje cibosa u Podsusedu (20.30) postalo je jako zanimljivo. Ta će utakmica reći jesu li se vukovi zaista digli iz živoga blata i da li su i oni kandidati za naslov prvaka.

Novi Cibonin trener, izbornik Josip Vranković, uveo je neke novosti koje zbunjuju suparnike. Jedna od njih je 210 cm visoki Zubčić na mjestu razigravača, a druga je sveopće preuzimanje u obrani. Kad već nema klasičnog razigravača, Vranković pokušava organizirati igru iz puno više pravaca.

– Time pokušavam da pritisak organizacije igre ne padne na jednog igrača – objašnjava Vranković.

Za razliku od Joke, Cedevitin trener Aco Petrović jučer nije odgovarao na novinarske pozive, a nije pristao niti na konferenciju za novinare uobičajenu uoči takvih utakmica. Možda to ima veze s onim što nam je rekao Vranković.

– Očekujem da će sada Cedevita biti pod većim pritiskom, koji će rasti kako će prvenstvo ići kraju.

Cedevitin direktor Matej Mamić vjeruje da se ova utakmica ne može usporediti s onom u ligi za prvaka kada je njegova momčad slavila pobjedu 80:64.

– Cibona je tada loše igrala, a sada je na valu dobrih igara u posljednja tri kola. Diže se, raste joj samopouzdanje i opasna je.

Cibona želi ojačati kadrovski pa Stojku Vrankoviću nudi mjesto "ministra bez portfelja", jer su direktorske funkcije podijeljene. No, Stojko ne može ništa reći dok ne vidi hoće li dobiti zelenu kartu i odseliti se u SAD.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije