Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PERKOVAC UPRAZNIO MJESTO

ANKETA Tko treba biti novi izbornik hrvatskih rukometaša?

Koeln: Hrvatski rukometaši slave pobjedu protiv Njemačke, Kuzmanović igrač utakmice
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
06.02.2024.
u 20:34

Na Europskom prvenstvu samo su utakmice protiv Španjolske i Njemačke bile prave rukometne predstave. Između njih je hrvatska reprezentacija naredala nastupe opterećene nebrojenim tehničkim pogreškama pogreškama. Goran Perkovac je zbog loših rezultata bio prisiljen otići, a za strategom koji će preuzeti klupu i dalje se traga

Hrvatski rukometni savez odlučio je otpustiti Gorana Perkovca s mjesta izbornika hrvatske rukometne reprezentacije nakon slabih rezultata na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Osvojeno 11. mjesto predstavlja drugi najlošiji rezultat u povijesti hrvatskih nastupa na europskim prvenstvima. Lošije su prošli tek 2002. godine kada je hrvatskim rukometašima pripalo tek 16. mjesto.

GALERIJA Hrvatska svladala Njemačku! (30-24) Nevjerojatni Kuzmanović napravio čudo u Kolnu

Koeln: Hrvatski rukometaši slave pobjedu protiv Njemačke, Kuzmanović igrač utakmice
1/11

"Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza na telefonskoj sjednici održanoj 6. veljače 2024. tijekom poslijepodneva, jednoglasno je donio odluku da se zbog neuspjeha na Europskom prvenstvu u Njemačkoj s mjesta izbornika hrvatske muške rukometne reprezentacije smijeni Goran Perkovac", naveli su u kratkom priopćenju HRS-a. Pitanje ostaje: Tko će preuzeti hrvatsku klupu?

Zoran Gobac sada stupa u igru. Već je jednom iznenadio dovođenjem Line Červara, ali ulozi su veliki, a konkretnog imena još nema. Kao izgledni kandidati ističu se Slavko Goluža i Lino Červar. Obojica su Hrvatsku vodili do medalja pa predstavljaju provjerene opcije. Opcija je i dovođenje stranca, a najistaknutiji je trener PSG-a Raúl González Gutiérrez koji je uz brojne naslove francuskih prvaka, svojem rezimeu dodao i osvajanje makedonskog prvenstva te Lige prvaka s Vardarom.

VEZANI ČLANCI:

Na Europskom prvenstvu samo su utakmice protiv Španjolske i Njemačke bile prave rukometne predstave. Između njih je hrvatska reprezentacija naredala nastupe opterećene nebrojenim tehničkim pogreškama pogreškama. Perkovac je svoj mandat obilježio nesmotrenim izjavama o hrvatskom rukometu i manjku zalaganja rukometaša koji igraju u domaćoj ligi.

VIDEO Perkovac je smijenjen! Još uvijek nije poznato tko će biti novi izbornik

 

Komentara 12

SV
svrake
21:18 06.02.2024.

mislim da je Perkovac imao potencijal i da bi nas odveo na OI gdje bi bili jos bolji nego na ovom europskom.. reprezentacija je mlada, moze se razvijati i napredovati jedino ako ce imati covjeka iza sebe kome mogu vjerovati, a ovako mjenjati izbornika svako pet utakmica nema smisla, nema napretka, nema uigranosti, nema rezultata..

Avatar LoveBaby21
LoveBaby21
08:22 07.02.2024.

Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

PO
Poletarac101
07:15 07.02.2024.

Mirko Barišić on bi mogel jedno 20godina vodit repku..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije