Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PERKOVAC BIVŠI

Zoran Gobac ima novog asa iz rukava. Sprema se senzacionalan povratak na klupu Hrvatske?

Zagreb: Prvo okupljanje rukometne reprezentacije ove sezone
Marko Lukunic/PIXSELL
06.02.2024.
u 07:00

No, pitanje je što ako Perkovac ne dobije povjerenje. A teško će dobiti nakon ovako lošeg rezultata... Dolazak kvalitetnog stranog trenera bit će teško ostvariti jer teško da će se netko mjesec dana prije kvalifikacija za Olimpijske igre prihvatiti teške zadaće. Uostalom, stranac može biti opcija kada se može u miru pripremati i upoznati igrače.

Goran Perkovac, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije predao je danas na adresu Upravnog odbora izvještaj s netom završenog Europskog prvenstva u Njemačkoj gdje smo osvojili 11. mjesto. Izvještaj će poslati e-mailom. Upravni odbor ima sastanak u srijedu i nakon toga trebala bi se znati konačna odluka. Činjenica je da će Zoran Gobac, kada pročita izvještaj i kada prikupi sve potrebne informacije, a razgovarao je i s nekim starijim igračima, donijeti konačnu odluku – hoće li Goran Perkovac ostati ili neće.

GALERIJA Goran Perkovac postaje bivši izbornik

Zagreb: Prvo okupljanje rukometne reprezentacije ove sezone
1/4

– Vidjet ćemo kako će mi se zvijezde posložiti. Svim srcem želim ostati kako bih ispravio neke svoje pogreške. Vjerujte, ako ostanem, neke stvari će se drastično promijeniti – rekao je Perkovac.

No, pitanje je što ako Perkovac ne dobije povjerenje. A teško će dobiti nakon ovako lošeg rezultata... Dolazak kvalitetnog stranog trenera bit će teško ostvariti jer teško da će se netko mjesec dana prije kvalifikacija za Olimpijske igre prihvatiti teške zadaće. Uostalom, stranac može biti opcija kada se može u miru pripremati i upoznati igrače. Vjerojatnija opcija je naš trener koji jako dobro poznaje ove igrače i situaciju oko njih. Zoran Gobac do sada nikad nije pogriješio sa svojim izborom. Podsjetimo se. Njegovi izbori bili su Zdravko Zovko koji je osvojio svjetsko srebro i europsku broncu, njegov izbor bio Velimir Kljaić uoči Olimpijskih igara u Atlanti gdje smo osvojili zlato i njegov izbor bio je Lino Červar koji je od 2003. do 2010. osvojio svjetsko i olimpijsko zlato, dva europska srebra, dva svjetska srebra i broncu.

VEZANI ČLANCI:

Zoran Gobac imat će jako težak zadatak jer ulog je prevelik za bilo kakve eksperimente. Opet, poznavajući Gopca, možda nas iznenadi novim imenom, potpuno neočekivanim. Kao u ljeto 2002. godine kada je iz rukava izvukao Linu Červara za kojeg šira javnost nikad nije čula jer je radio tamo negdje u Italiji...

Inače, dvojica koja bi se rado ponovno prihvatila uloge izbornika se znaju – Goluža i Červar. 

Komentara 16

ZO
Zoran
07:26 06.02.2024.

ima li itko u ovoj državi da više makne ovog Gobca iz rukometa? kao jelačićev spomenik na trgu,svi dolaze,odlaze,prolaze a on uvijek ostaje na svom konju

MO
Moslavina
20:26 06.02.2024.

Najbolja opcija za naš rukomet je odlazak Gopca.

TR
trabant7
12:39 06.02.2024.

Gobac je kao Maminjo u Dinamu, trebat će još dosta vremena proći da ga izguraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije