Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.12.2011. u 12:00

Željko Jovanović, budući ministar obrazovanja i sporta, dobio je i “Priručnik za vođenje ministarstva” na 53 stranice

Željko Jovanović, budući ministar obrazovanja i sporta, dobio je i “Priručnik za vođenje ministarstva” na 53 stranice koji mu je pripremio Fuchsov glasnogovornik Duje Bonacci. Glasnogovornik je pun kritika na dosadašnji rad ministarstva i savjeta za budući rad poput onog da “novinare treba izbjegavati u širokom luku”. Novinari su vam prirodni protivnici, a ako vas ipak dobiju na telefon - prekinite razgovor, savjetuje glasnogovornik. Jovanović je već dobio nadimak Zmaj, a vidimo, ima i Crnu Guju.

Podjela funkcija u HSS-u

Friščić poslao tajnika da hrani Pankretićeve bikove

Josip Friščić, predsjednik HSS-a, izložen kritikama što protežira Damira Bajsa, poručio je glavnom tajniku HSS-a Nenadu Matiću “neka ide Pankretiću na farmu bika hraniti”. Kod Friščića više nema kruha.

Achtung, tovariš

Tito je buncao na njemačkom i ruskom jeziku

Josip Broz, bivši predsjednik, neiscrpno je vrelo inspiracije za autore najrazličitijih knjiga. Nakon što smo pročitali memoare Titovih kamarada, kuhara i konobara, došao je red i na njegovog – anesteziologa. Dr. Petar Lalević upravo je objavio knjigu u kojoj opisuje kako je i zašto Tita mjesecima držao na aparatima u ljubljanskoj bolnici pa nalogu utjecajnoga Stane Dolanca. A Tito? On je samo “buncao na ruskom i njemačkom jeziku”.

Precizan kao vaga

Petar Đukan novac mjeri po težini i obliku

Petar Đukan, po nekima siva eminencija hrvatskog građevinarstva, upleten je u istragu o crnim fondovima HDZ-a zbog poveće donacije iz 2005. kada je bio predsjednik NO Dalekovoda. Pozivajući se na Uskok, Jutarnji opisuje kako je Đukan u središnjicu HDZ-a odnio paket nepoznatog sadržaja iz Dalekovoda za kojeg je “pretpostavljao da je novac”. Istražiteljima je izjavio da je “po težini i obliku zaključio da bi unutra moglo biti najmanje 500 tisuća kuna”. Sa svojim neobičnim talentom da prepoznaje sadržaj zatvorenih paketa i kao kumica na placu određuje težinu bez vage, Đukan bi se kvalificirao i za SuperTalent show.

Komentara 12

SR
sretni
13:52 22.12.2011.

Ako se prisjetimo Jovanovićevih diskusija u Saboru, onda će to biti \"pravi\" ministar za obrazovanje. Prema tome, mogli smo i Mamića izabrati za ministra obrazovanja-on to bolje radi, nego Jovanović.

OC
obican-covjek
14:36 22.12.2011.

eh sretni - Jovanovic govori narodnim jezikom, tako se, konacni i govori na Balkanu, zato ga je narod i izabrao... hahaha

DU
Deleted user
12:41 22.12.2011.

Tip koji je napisao priručnik za vođenje... zaslužuje godišnju nagradu \"Supozitorij za uvođenje\". Duje javi se! Što se tiče novog bombardera s Kvarnera, dosta takvih je dobilo tzv. kvartovsko omekšavanje i poslije šivanja, gipsa i ostale prateće opreme su utihnuli naglo i trajno. Lako je tako vrijeđati uokolo kad to nije Jemen gdje su svi muškarci opasani s AK 47 i imaju bodež za pasom ili Francuska nekoć gdje bi dobio rukavicu u lice i javi se u zoru na dvoboj. Nevjerojatno, obrušio se čak i na Mamića - ne samo da leti perje u Sabornici nego je krenuo i put nogometa koji slovi kao osinjak nad osinjacima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?