Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zdravko Mamić traži subvencije kao i proizvođači maslina

zdravko mamić
Žarko Bašić/PIXSELL
13.05.2010. u 12:00

Mamić zaboravlja dodati da je pripreme u inozemstvu platio Grad Zagreb, a da je ulaz na stadion u Maksimiru besplatan, što dovoljno govori o interesu za njegov proizvod.

Zdravko Mamić u emisiji Otvoreno HTV-a ponovio je da je “najzdravije tkivo društva”, “proizvođač i izvoznik” kojeg se “na žalost ne subvencionira kao proizvođače maslina”. Pritom se požalio da mu ne odgovara sustav natjecanja jer je Dinamo odradio četiri mjeseca bazičnih priprema, a “svoj proizvod prodajemo 13 utakmica”.

Mamić zaboravlja dodati da je pripreme u inozemstvu platio Grad Zagreb, a da je ulaz na stadion u Maksimiru besplatan, što dovoljno govori o interesu za njegov proizvod. Umjesto što javno zavidi maslinarima, neka se i sam upusti u poljoprivredu. Litra maslinovog vrijedi više od ulaznice za Maksimir.

MedILS u rukama 82-godišnje umirovljene znanstvenice

Branko Roglić, predsjednik Upravnog vijeća splitskog MedILS-a, priznaje da je potpuno konsterniran sukobom i razlazom znanstvenika Miroslava Radmana i Ivana Đikića, a ujedno odbija sve insinuacije da promjenama statuta želi postati vlasnik instituta sa svojom Orbico grupom. Roglić upozorava da statut treba korigirati jer u njemu stoji da je njegov osnivač uz Radmana i Marija Alačević koja ima 82 godine, a prema statutu, u slučaju njezine smrti – nema više ni instituta! Želimo joj što dulji život.

Rado ide inženjerac u Karlovačku županiju

Branko Vukelić, ministar obrane, rado odobrava angažiranje inženjerije HV-a. Posebno u svom rodnom Karlovcu, odakle je došlo pedeset posto svih zahtjeva za dobrovoljnom vojnom radnom akcijom.

U HEP-u otkriven novi “slučaj Buljubašić”

Rade Buljubašić, koji je primao plaću, a nije dolazio na posao, nije jedini takav slučaj u HEP-u, otkriva Slobodna. “Novi” Buljubašić je Dragan Županović, koji je formalno zaposlen u HE Jaruga na Krki, ali ga se, prema riječima radnika, može susresti samo na šibenskoj rivi. Njegovi bivši i sadašnji šefovi potvrđuju da je Županović zaposlen u HE Jaruga, ali ne žele komentirati dolazi li on na posao jer nisu ovlašteni. Bez komentara. Ulaznica neubrana.

Ključne riječi

Komentara 5

ME
medmed
13:56 13.05.2010.

e, edi,edi ti sve lošiji i lošiji ( nesmijem napisati sve gluplji i gluplji jer bi me soroševa služinčad obrisala), tebi nije zanimljiv DINAMO i ti bi sada uništio i DINAMO i MAMIĆA i SVU SIMBOLIKU koja je i održala Hrvate, jer u tvojoj jugoslaviji jedino se zmnalo tko si i što si ako kažeš da navijaš za DINAMO , i sada bi ti i tebi slični sve to uništili - IZ POZNATIH RAZLOGA I TVOJE OKRENUTOSTI PREMA TVOJOJ SRBOSLAVENSKOJ SKLONOSTI A MRŽNJI KROZ MAMIĆA PREMA DINAMU, baš si jadan i plitak kao tacna i služiš sorošu odan i vjeran kao pas koji skače na svaki aport.

ME
medmed
14:02 13.05.2010.

da skoro zaboravih , napomenuti kako to soroševsko-masonska služinčad točno donosi objede i laži na dan kada je njihov simpatizer htio uništiti i zatrti sveto ime DINAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, DINAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, ati edi sada možeš puknuti od muke ali Mamić je u proračunn uplatio više negoli su svi tvoji srboslaveni zajedno uplatili , a to što grad izdvaja sredstva da bi pomogao sport i što je DINAMO kao najjači Hrvatski klub dobio najviše to možeš adresirati na milovanovića zorana i njegove podanike u gradskoj skupštini i neka oni mijenjaju statut grada te neka ta sredstva šalju crvenoj zvezdi kako bi vi bili zadovoljni

OB
-obrisani-
08:19 14.05.2010.

Gospodine Edi Jurkovicu! Sve dok ne mislite svojom glavom, posao vam je zagarantiran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?