Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijedlog Zagreba

Županijski taksi-sporazum, Cammeo želi voziti u Sv. Nedjelji

taxi cammeo
Goran Kovačić/PIXSELL
30.11.2011.
u 10:00

Dijelu županijskih taksista ne odgovara novi sporazum kojim će zagrebački vozači slobodno voziti u okolici

Oko 70 dozvola zatražio je Taxi Cammeo pod imenom MV Prijevoz od grada Svete Nedjelje, a sudeći prema sporazumu Grada Zagreba i gradova županije, ishođenje novih licencija za ovu tvrtku bit će jednako kao da su ih dobili i u Zagrebu. Naime, na inicijativu Grada uskoro će biti potpisan sporazum prema kojemu bi taksisti mogli voziti putnike iz jednoga grada županije u drugi te voziti bez brige po bilo kojem od njih.

– To je zadatak koji želimo konačno definirati, da taksisti neometano voze na svim područjima jedinica lokalne samouprave – kazao je pročelnik Davor Jelavić. Zbog nove taksi politike u Samoboru su taksisti već digli bunu. Iako njihov gradonačelnik Krešo Beljak tvrdi da nije dobio nikakav poziv iz Zagreba, nerijetko je da se sukobljavaju sa, zasad, još uvijek nelegalnom konkurencijom. Sporazum će potpisati Zaprešić i Vrbovec, a u Dugom Selu je, kako kaže gradonačelnik Vlado Kruhak, već potpisan.

Ključne riječi

Komentara 10

MA
mark009977
15:23 30.11.2011.

I SADA RECITE DA SE NE POGODUJE POJEDINCIMA ? kaj će Svetoj Nedjelji 70 taxia i kojih,cammeo, naravno!

MA
mark009977
15:26 30.11.2011.

TIH 70-tak,cammeo taksia tak i tak već radi po Zagrebu...

BU
burza
10:42 30.11.2011.

Evo primjera korupcije nije mogo dobiti dozvole u Zagrebu jer ima puno putra na glavi sada naši POŠTENI gradski čelnici sve rade da bi se pgodovalo cameu.A on več 15 dana radi s tim autima na crno po Zagrebu i nitko mu ništa ne može.Jednih korumpiranihse očemo rješiti na izborima a sad nam dolaze drugi kji sve to rade kao po zakonu isto s....e samo drugo pakovanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije