Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buktinja na Jelenovcu

Zna se uzrok velikog požara koji je progutao sportski centar u Zagrebu

požar na Jelenovcu
Petar Glebov/PIXSELL
09.07.2017.
u 11:52

Požar koji je buknuo u petak oko 10 sati proširio se na cijeli sportski objekt te na četiri parkirana osobna automobila

Zagrebačka policija izvijestila je što je uzrok velikog požara koji je u petak oko 10 sati buknuo na području Jelenovca, a u kojem su izgorjeli restoran i sportska dvorana u sklopu ŠRC Jelenovac.

- Očevidom je utvrđeno da je požar izbio zbog kvara na termostatu ili priključnom kabelu koji se nalazio u predjelu motora rashladne vitrine, a koji se potom proširio na cijeli objekt te na četiri parkirana osobna automobila. Požar je zahvatio i vanjski dio trafostanice te stup električnih vodiča. Materijalna šteta nije utvrđena, cijeni se većom - priopćili su iz PU zagrebačke.

požar na Jelenovcu požar na Jelenovcu
1/25
požar na Jelenovcu
1/36

Od 21.20 sati uz opožareni objekt uspostavljena je privremena prometna regulacija (semafori) od kućnog broja 66 do raskrižja sa Šercerovom ulicom.

Komentara 22

DO
dopizdilomi
14:34 09.07.2017.

Ma trafostanica nije 100%, nije garant, ne može biti pa da mu još netko mora platiti odštetu. Pa koji vam je.

Avatar Zgubider.
Zgubider.
16:58 09.07.2017.

Jedan dan prije požara susjed je navodno vidio i došao vlasniku javiti da iz trafostanice frcaju iskre! Nakon ovakvog požara "stručnjaci" su u rekordnom roku uspjeli utvrditi da je razlog požara " kvara na termostatu ili priključnom kabelu" (koliko su si sigurni vidi se na ovom "ili"), u objektu u kojem je sve potpuno izgorilo! Samo da nije HEP (država) kriv...

DO
domxerex
13:13 09.07.2017.

Prije par godina na odmoru u Splitu sam bio prisutan kada je policijski inspektor vatrogascima rekao neka traže produžni kabel a ako ga ne nađu neka mu jave da ga on donese. Objekt je bio srećom osiguran. Većina požara za koje kažu da je struja uzrok su podmetnuti a produžni kabel je očito šifra da znaju ubuduće s njim postupati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije