Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte snimku

Hasanbegović o 'dokoličarskom' golfu: 'Igraju ga samo oni s viškom novca'

Zlatko Hasanbegović
Foto: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL
20.09.2017.
u 11:22

"Mislim, vi znate dobro tko se bavi golfom...", rekao je Hasanbegović, na što je predsjednik Skupštine Andrija Mikulić dobacio: "Pretpostavljam golferi, zar ne?"

Saborski i zagrebački gradski zastupnik Zlatko Hasanbegović na jučerašnjoj je sjednici Odbora za javna priznanja Zagrebačke skupštine istupio protiv pokroviteljstva od 10.000 kuna za turnir u golfu "Zagorje v srcu".

"Mislim, vi znate dobro tko se bavi golfom...", rekao je Hasanbegović, na što je predsjednik Skupštine Andrija Mikulić dobacio: "Pretpostavljam golferi, zar ne?"

"... I koja je to vrsta, da ne kažem, dokoličarskoga športa u kojem svaka osoba koja se bavi golfom bez ikakvoga problema iz svog džepa da ne osjeti može izvući 10 tisuća kuna, i u tom smislu, osim pokroviteljstva Gradske skupštine, nerazumno mi se čini da se novac poreznih obveznika troši u bilo kojem iznosu za igrače golfa, mislim, jednog elitističkog športa kojim se bave isključivo, bez iznimke, samo ljudi koji imaju višak novca i višak slobodnog vremena", rekao je Hasanbegović.

Komentara 52

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
11:39 20.09.2017.

Sve što je rekao je u pravu,vidi se da je "socijalist" po nadzoru,bravo doktore Hasanbegoviću.👍🙋‍♂️💰

DU
Deleted user
11:41 20.09.2017.

Kada bi bilo pameti u našem narodu pa ovom britkom, inteligentnom čovjeku izglasali povjerenje za vođenje našeg društva, frcala bi komunistička udbaška gerijatrija i palice za golf zajedno sa šubarama, titovkama i pečatima.

LU
Lujo123
11:38 20.09.2017.

Dr. Hasanbegoviću - kao i uvijek - u sridu! Bravo! LP! ZDS!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije