10 18°C
  • Deleted user:

    Gospodine Brumec, to se zove opća kultura, a to je nešto što se uči u roditeljskom domu. Ako vam roditelji nikada nisu rekli NE ili vas naučili lijepom ponašanju, onda to moraju raditi vaši susjedi. Neznanje i nekultura nije alibi ... prikaži još! za neprihvatljivo ponašanje i kršenje prava drugih na mirni suživot u zgradi. Koliko god se Vi trudili da od te teme napravite sprdnju.

  • Deleted user:

    Svaki vlasnik stana dužan je ne samo plaćati režije, pričuvu nego i paziti da poštuje kućni red . Najnormalnije je da vlasnik koji iznajmljuje stan, to isto zahtijeva od svojih podstanara, da provjeri povremeno ima li problema i to riješi. ... prikaži još!ši. Tko nema kućni odgoj niti sposobnost suživota u višestambenoj građevini, trebao bi nastojati kupiti/iznajmiti samostojeću kuću s ovećom okućnicom i vrlo udaljenim susjedima. Životinjama u stanovima nije mjesto - tko može biti toliko okrutan držati životinju zatvorenu u stanu dok se ne vrati s posla - dakle od 6:30-7:00 sati pa do 16:00-16:30? To je neljudski.

  • 2Xgeneral:

    sve s emože regulirati ugovorom o najmu a i postoji kućni red. i najmodavac bira najmoprimce prema svojim kulturološkim vrijednostima

Još iz rubrike Zagreb

Gradilište na rekonstrukciji rotora u Remetincu
9
KRUŽNI TOK

Bude li zima blaga, rotor će biti u pogonu od travnja 2020.

projekt 'okolo'

Vunena srca, svilene skulpture i svjetlosne instalacije: 'Naša djela uljepšat će grad'

Milan Bandić
STANOVNICI NEZADOVOLJNI

Bandić ponovno odgodio premještaj farmi: 'Ljudi su na rubu da sve eskalira zbog nezadovoljstva'

40