Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncerti, igraonice...

Žiga svira na "Ljetu na Zrinjevcu"

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
14.07.2017.
u 22:10

Manifestacija traje do 30. srpnja, a Žiga će u nedjelju pjevati pjesme renomiranih autora na svoj način

Prošećete li se ovih dana Zrinjevcem, naići ćete na radionice, igraonice, street food, piće, glazbu, sport i ples...

Cjelodnevni programi za osobe od 7 do 107 godina starosti odvijaju se u sklopu manifestacije "Ljeto na Zrinjevcu", a u nedjelju u 20.30 u parku svira Mirko Švenda Žiga.

Na koncertu naziva "Najljepša obiteljska priča" gosti će mu biti sastav RiM (obitelj Nedić iz Samobora, skraćenica RiM Ružica i Maja).

Žiga će izvesti pjesme renomiranih autora poput Mama, Pismo ćali, Kćeri moja, Dida moj, Sine moj, Sestrice… no Žiga ih donosi na svoj način uz prateći orkestar Tonija Eterovića. Pjevat će i po jednu pjesmu sa svojim gostima: Dida moj uz Matiju Dedića, Sestrice uz sestre Palić, Vukovar uz Hrvoja Hegedušića, Vehni fijolica uz obitelj Rucner, Kajkavce sa kumovima Adamom Končićem i Vidom Balogom. Dio programa je i Etno program s Bandistima.

Svaka od pjesama pjeva o pojedinom članu obitelji, o ljudima koje najviše volimo, o onima koji su nam najdraži i koji čine naš život ljepšim. Samim ovim izuzetnim projektom „Najljepša obiteljska priča“ – Žiga zapravo iskazuje osobno poštovanje prema obitelji koja je za njega temelj postojanja.

Manifestacija "Ljeto na Zrinjevcu" traje do 30. srpnja.

Komentara 2

DU
Deleted user
01:59 15.07.2017.

Ja bi mu platio da ne pjeva.

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
09:17 15.07.2017.

A za Porcijunkulu u Cakovcu Halid Beslic..katastrofa i sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije