Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od srijede

ZET ponovno uvodi autobusne linije koje spajaju Zagreb i Zaprešić

ilustracija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
28.04.2020.
u 16:15

Od 29. travnja u prometu će ponovno biti ZET-ove autobusne linije 172 (Črnomerec - Zaprešić), 174 (Zaprešić - Žejinci), 176 (Črnomerec - Gornja Bistra) i 182 (Trg Mladosti - Groblje Zaprešić - Šibice).

Temeljem odobrenja Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Grad Zagreb i Grad Zaprešić postigli su sporazum o ponovnoj uspostavi autobusnog prometa između dva grada.

Od srijede, 29. travnja u prometu će ponovno biti ZET-ove autobusne linije 172 (Črnomerec - Zaprešić), 174 (Zaprešić - Žejinci), 176 (Črnomerec - Gornja Bistra) i 182 (Trg Mladosti - Groblje Zaprešić - Šibice).

Autobusi će voziti uobičajenim trasama, kao i prije obustave javnog prometa, ali po prilagođenom voznom redu kojeg možete na našim internetskim stranicama.

Stožer civilne zaštite odobrio je uspostavljanje navedenih prigradskih linija jer su Grad Zagreb i Zagrebačka županija spojeni u jedinstvenu zonu neometanog kretanja, a vezano za mjere koje se poduzimaju u cilju sprječavanja širenja koronavirusa COVID-19.

Ključne riječi

Komentara 4

AS
aspiranto1950
18:33 28.04.2020.

Po čemu su Zaprešićani, Samoborci i Goričani više vrijedni od Krapinjana, Karlovčana, Siščana (mislim na stanovnike tih županija) da oni imaju pravo pristupa Gradu Zagrebu, a ovi ostali nemaju bez propusnice? Jedino što administrativno povezuje Zagrebačku županiju i Grad Zagreb je ime. Po stilu života i jedni i drugi masovno rade u Gradu Zagrebu tako da tu nema razlike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije