Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stop švercanju

ZET pojačao kontrolu na frekventnim lokacijama

zet
Sanjin Strukić/PIXSELL
25.11.2011.
u 08:00

Jednostavno smo pojačali kontrolu na svim linijama. Lokacije se svakodnevno mijenjaju – tek je kratko objasnio glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić

Zagrebački električni tramvaj na frekventnim je lokacijama u gradu pojačao kontrolu. Sada švercere lovi barem četvero kontrolora u jednom tramvaju ili autobusu, a lokacije se mijenjaju iz dana u dan.

– Jednostavno smo pojačali kontrolu na svim linijama. Lokacije se svakodnevno mijenjaju – tek je kratko objasnio glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić. Iako su to najavili, ZET-ovci još na teren nisu poslali novozaposlene kontrolore koje su internim natječajem pronašli u vlastitim redovima.

Podsjetimo, kako bi nadoknadio manjak i doveo poslovanje u pozitivu, ZET planira i kontrolore koji će stajati odmah na ulazu u vozilo i od putnika tražiti da pokažu voznu kartu.

Komentara 31

MM
mad_max
08:06 25.11.2011.

kontrola na ulazu u tramvaj...ma da,dajte nas i čipirajte

SN
snovakor
08:08 25.11.2011.

Na ovaj način neće ništa riješiti !! Trebali su prije razmišljati, kada su djelili karte na sve strane i to godinama !!! Gdje su vam tada bile glave ZET-ovci ??? I Uprava i ostali ?!!!! Bandeleros ? Gdje si sada, kada treba spašavati ZET ??

VE
Vercingetorix
10:10 25.11.2011.

kupjem biciklu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije