Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZNI RED

ZET-ove linije mijenjaju naziv i vozne redove: Uvode se i novi polasci

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/2
20.05.2019.
u 20:57

Linija 203 se produžuje od Krematorija do terminala Kaptol pa će novi naziv linije biti 203 (Svetice – Vinec – Kaptol)

Autobusne linije 203 (Svetice – Vinec – Krematorij) i 207 (Srebrnjak – Rim – Srebrnjak) bit će produžene od ponedjeljka, 20. svibnja, te će promijeniti nazive i vozne redove.

Linija 203 se produžuje od Krematorija do terminala Kaptol pa će novi naziv linije biti 203 (Svetice – Vinec – Kaptol).

Od Krematorija do terminala Kaptol linija se produžuje Remetskom cestom – (lijevo) Mirogojska cesta – (desno) Aleja Hermanna Bollea – (desno) Bijenička cesta – (desno) Ulica Nike Grškovića – (ravno) Ulica Henrika Degena – (desno) Zvonarnička ulica – (lijevo) Ulica Kaptol – Terminal Kaptol (zajednički peron s linijom 105).

Autobus će u povratku voziti istom trasom. Također, radnim danom mijenja se raspored polazaka. Linija 207 se produžuje od Srebrnjaka do terminala Kvaternikov trg te će novi naziv biti 207 (Kvaternikov trg – Rim – Kvaternikov trg).

Od Srebrnjaka se linija produžuje do terminala Kvaternikov trg trasom: Ulica Srebrnjak – (rotor) Ulica Dragutina Domjanića – (ravno) Trg Eugena Kvaternika – (ravno) Ulica Vjekoslava Heinzela – Terminal Kvaternikov trg (zajednički peron s linijom 201) te u povratku istom trasom. Osim što će biti izmijenjen vozni red radnim danima, na liniji 207 se uvode i novi polasci subotom i nedjeljom, priopćili su iz ZET-a.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
22:19 20.05.2019.

To brate Miki, samo pojačaj. Srebrnjak-Rim-Srebrnjak. Sad Bandić kad ide u Rim, može stati na jagnjetini u Gorskom kotaru, stvarno otići u pravi Rim, ili nastaviti putem prema zagrebačkom Rimu, za Krematorij. Te linije posebno pojačati i uvesti karte u jednom smjeru, - skuplje. Ne mogu vjerovati. A jel vrijedi i ski pass za skijanje na Sljemenu za ove linije, ili će samo vrijediti za Sljemensku žičaru i za novi kredit ZET-a. Koje iz šupljeg u prazno preljevanje. Miki je Superman, Spiderman, a bogme i najveći neimar na ovim prostorima nakon druga Tita. Sitnozuba stoka ima mogućnost svađe sa kontrolorima, također sitnozubima, ili Irska, Irska, zelena naša, puna odlikaša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije