Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapelo u proceduri

ZET-ove karte od 15 kn zasad ostaju, evo kad stižu jeftinije

ZET
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
30.01.2019.
u 13:31

U izradi su, kažu u Sindikatu vozača i prometnih radnika ZET Zagreb, a kupovat će se vjerojatno od druge polovice sljedećeg mjeseca

Postupak je išao malo sporije, pa ipak od 1. veljače iz buseva i tramvaja neće nestati karta od 15 kuna, već će se zadržati negdje do sredine mjeseca.

Kažu barem tako iz Sindikata vozača i prometnih radnika ZET Zagreb u kojem ističu kako je postupak izrade novih karata, o čemu je Večernji list prvi pisao, a koje će se prodavati u javnom prijevozu po cijeni od šest i deset kuna, u proceduri.

- Poslan je zahtjev da se izradi vizualni izgled karte i da se napravi sigurnosna zaštita vrijednosnoga papira, nakon čega će se ići u tiskanje karti - kažu u sindikatu pa dodaju kako će čitav proces nastojati ubrzati da vozači što prije zaduže nove karte. 

Pogledajte video Bandića kao bagerista

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar AlPoS
AlPoS
06:33 31.01.2019.

Ovaj sindikat nikada nije radio u korist radnika, jer karta bi tada trebala biti 4 kune. Ne žele pregovarati oko povećanja plaća radnika. Navedeni sindikat je pod kontrolom poslodavca, uvijek se odriču svega na štetu radnika

NB
Nboy
21:41 30.01.2019.

Grad je 2009 uveo elektroničku naplatu karata i potrošio milijarde kuna za novi sustav baš da bi se izbjegle manipulacije papirnatim kartama ,da se ne bi ometalo vozače kojima je posao da voze a sad neki neuki sindikalist ispregovara povratakak karti u vozila tako da imamo paralelno 2 sustava naplate dakle 2 troška za grad umjesto jednog.e sad ko je tu pametan a tko lud prosuditi sami.

TM
trade_mark
15:43 30.01.2019.

karta ovakva,onakva... mene zanima zašto su štanceri za papirnate karte samo na prvim i zadnjim vratima? ima se love za fontane, spomenike, besmislene staklene nadstrešnice na ZETovim stanicama, ali nema se za štancere u tramvajima. samo u zagrebu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije