Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ISTOM KVARTU

Žene uzvraćaju: Zaboravite Kristinu, kupite mandarine kod ovog frajera

03.10.2019.
u 15:52

Atraktivna prodavačica oduševila je mnoge, a kako navodi post u Facebook grupi "Gajnice - jučer, danas, sutra" postoji privlačan prodavač kojem će vrlo rado odlaziti pripadnice ljepšeg spola

Sezona mandarina nikad nije bila privlačnija. Međutim, koliko god mandarine bile omiljeno voće zanimalje javnost se značajno povećalo nakon što su objavljene fotografije Kristine Penave, simpatične prodavačice mandarina sa štanda smještenog iza Podsusedskog mosta.

Atraktivna prodavačica oduševila je mnoge, a kako navodi post u Facebook grupi "Gajnice - jučer, danas, sutra" postoji i njezina muška verzija - prodavač kojem će vrlo rado odlaziti pripadnice ljepšeg spola. 

- Svi vjerojatno znate za Kristinu koja prodaje mandarine. E, pa žene ovaj zgodan frajer prodaje mandarine, šipak, smokve kod Offertissime. Pa kad muž od kod Kristine, vi kod njega. - stoji u postu uz fotografiju atraktivnog prodavača. 

Foto: screenshot/Facebook

Podsjećamo, nakon što su objavljene slike Kristine Penave osnovana je i Facebook grupa 'Organizirana ekskurzija busom po mandarine kod Kristine' u kojoj se u trenutku pisanja ovog članka nalazi 9,6 tisuća zainteresiranih za navedeni event. 

- Iza ovog šaljivog eventa koji je tu prije svega da malo zabavi ljude, je zapravo plemenita želja malog čovjeka da potakne svijest o   kupnji hrvatskih domaćih proizvoda direktno iz ruku samih proizvođača. Nisam očekivao ovakav odaziv, malo me šokirao tempo rasta grupe. Ali drago mi je da se donekle održava pozitivna atmosfera oko cijelog eventa. Nadalje želim mladoj dami uspjeh na poslovnom i privatnom planu. Te ću naravno u subotu posjetiti štand te kupiti mandarine - izjavio je za Večernji list Mario Vukelić, autor najpopularnijeg događaja ove godine.

Uz ovako atraktivne prodavače, mandarine bi ove jeseni uistinu mogle postati najtraženija roba u gradu. 

Video: Kristina Penava 

 

Komentara 29

NP
natasa.planinc.16
16:55 03.10.2019.

Sa čim se vi bavite

Avatar Maxich
Maxich
17:47 03.10.2019.

I nije neka ljepotica. Sise joj djeluju umjetno i neprirodno. Nokti grozni. Čudno priča. Al muškarci ju naravno ne obilaze zbog pričanja. Sve u svemu- jadno.

ZE
zecazg
16:42 03.10.2019.

Nedavno stavila silikone pa se sada hvali jeftina roba nista posebno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije