Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ide na markov trg

Željko Fiolić predao ostavku na mjesto predsjednika četvrti

željko fiolić
Borna Filić/PIXSELL
07.03.2016.
u 11:18

Gradska četvrt Novi Zagreb-zapad dobit će novoga predsjednika jer je dosadašnji zbog prelaska na novu dužnost saborskog zastupnika podnio ostavku

Blato, Botinec, Čehi, Hrašće, Hrvatski Leskovac, Ježdovec, Kajzerica, Lanište, Lučko, Mala Mlaka, Odra, Remetinec, Savski gaj, Siget, Sveta Klara i Trnsko, točnije više od 58 tisuća stanovnika Novog Zagreba-zapad, uskoro će dobiti novog predsjednika četvrti.

Sadašnji, Željko Fiolić, baš kao što je i najavio kad mu je 28. prosinca verificiran mandat u Hrvatskom saboru, povući će se s te pozicije. Kako je objasnio, obujam posla u Vijeću gradske čevrti i u Saboru prevelik je da stigne raditi oboje, a kao zastupnik u parlamentu ostat će usmjeren na područje sedme izborne jedinice u Zagrebu, odnosno na područje koje obuhvaća upravo gradska četvrt kojom je predsjedao.

Zahtjev za ostavku Fiolić je već predao, a službeno će se svog mjesta na čelu Novog Zagreba-zapad odreći na sljedećoj sjednici Vijeća, koja bi trebala biti za nekoliko dana. Podsjetimo, kada je postao saborski zastupnik, Fiolić se odrekao naknade vijećnika kako bi istovremeno mogao obavljati funkciju u Četvrti i u Saboru. Iz parlamenta će se, kaže, i dalje brinuti o kapitalnim investicijama u svom kvartu, odnosno četvrti.

Komentara 2

IH
ivan-hčsp
12:00 07.03.2016.

Gospodinu Fioliću zahvaljujemo na svemu što je učinio na poboljšanju kvalitete života u Novom Zagrebu.zapad.Želimo mu da i dalje uspješno i kvalitetno predstavlja i zastupa interese gradjana koji su ga izabrali u Hrvatski Državni Sabor, u što ne sumnjamo, s obzirom na njegove ljudske, domoljubne i stručne kvalitete.To je jedini predsjednik od 17.gradskoh četvrti u gradu Zagrebu, koji je ušao u Hrvatski Sabor i koji je dobio više glasova čak i od svoga nominalno, šefa gosp Mikulića. SRETNO ŽELJKO I SVAKO DOBRO BOG I HRVATI HČSP NOVI ZAGREB-zapad daje ti podršku u tvome radu.

MR
MRUDante
11:49 07.03.2016.

e sad bu nam krenulo hahahhaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije