Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uređivanje

Zelenom čistkom građani čiste divlja odlagališta

\'varazdin/medjimurje varazdin, sracinec, 21.02.08.  branko plantaik pokazuje smece uz dravski kanal snimio Marko Jurinec\'
MARKO JURINEC / PIXSELL
23.03.2012.
u 15:32

U akciji Zelena čistka koja se provodi u sklopu akcije World Cleanup 2012. sudjeluje ukupno 85 zemalja.

Grad Ivanić Grad i Komunalni centar Ivanić Grada pozivaju građane da sutra od 8 do 13 sati sudjeluju u akciji Zelena čistka, odnosno otklanjanju četiri divlja odlagališta otpada i čišćenju ukupno 15 lokacija u Zagrebu.

U akciji Zelena čistka koja se provodi u sklopu akcije World Cleanup 2012. sudjeluje ukupno 85 zemalja.

Komentara 1

DR
drug
19:33 23.03.2012.

Prije nekoliko god letim iz Švicarske za Zagreb i aviončić kruži oko Plesa i imaš šta da vidiš.... Divla odlagališta na par mjesta.... Nadam se da su očistili do sada tamo i takva sl mjesta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije