Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obavijest vozačima

Zbog Zagrebačkog maratona u nedjelju je širi centar zatvoren za promet

Foto: Marko Prpić/Pixsell
04.10.2017.
u 13:14

Utrka traje od 9 sati do 15.30 sati i u tom periodu neće se moći prometovati ulicama na kojima će sedam tisuća prijavljenih trkača trčati maraton.

Zbog održavanja Zagrebačkog maratona 8. listopada od 9.00 do 15.30 sati na određenim dionicama u centru se neće moći prometovati.

U tom periodu ove nedjelje neće se moći prometovati ovim dijelovima grada: Ilica (od Selske do Trga bana Jelačića), - Trg bana Jelačića - Jurišićeva ulica - Draškovićeva- Vlaška- Kvaternikov trg - Maskimirska ulica - Ulica Dubrava od križanja da ulicom II. Poljanice. Zatim Vlaška od Draškovićeve do Cesarčeve i  Bakačeve ulice.

Na ovom 26. Zagrebačkom maratonu sudjelovat će sedam tisuća trkača u tri utrke. 

Komentara 1

DU
Deleted user
03:08 05.10.2017.

Svaki dan neka Bandićeva budalaština. Kad će trčat štafetu drugu Titi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije