Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od četvrtka

Zbog radova nova regulacija prometa u Selskoj i Ribnjaku

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
03.06.2020.
u 17:20

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će: Vlaška - Vončinina - Voćarska - Grškovićeva - Medveščak

Zbog izvođenja radova uklanjanja dimnjaka ulica Ribnjak u smjeru sjevera na dijelu Branjugove do Grškovićeve ulice, u četvrtak, 04. lipanja, godine u vremenu od 08,30 do 17 sati, bit će zatvorena za sav promet. 

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će: Vlaška - Vončinina - Voćarska - Grškovićeva - Medveščak.

Također, prilikom izvođenja radova sanacije južnog tramvajskog kolosijeka na Ilici na dijelu od Selske ceste do kućnog broja 175, od četvrtka 04. lipnja godine od 9 sati do ponedjeljka 29. lipnja do 6 sati, zauzimati će se južni kolosijek i prometni trak uz južni kolosijek, a promet u smjeru zapada odvijati će se po preostalom slobodnom dijelu kolnika.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije