Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HEP MOLI ZA STRPLJENJE

Zbog puknuća vrelovoda dio zagrebačkih naselja bez grijanja

Vrelovod
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/2
28.01.2020.
u 11:59

Glavnina radova sanacije puknuća vrelovoda na lokaciji Horvaćanske ceste kod nebodera Braće Domany provodit će se tijekom noći, kada se isporuka toplinske energije obavlja samo za pripremu potrošne tople vode

Zbog sanacije puknuća magistralnog vrelovoda od utorka u 18 sati do srijede u jutarnjim satima privremeno će se obustaviti isporuka toplinske energije krajnjim kupcima u naseljima Gredice, Srednjaci, Staglišće, Gajevo, Jarun i Vrbani, priopćilo je HEP-Toplinarstvo.

Do puknuća je došlo zbog starosti vrelovodne mreže i korozije cijevi uzrokovane izlijevanjem oborinskih voda pomiješanih sa sredstvima kojima se zimi tretiraju kolnici, navodi se u priopćenju.

Glavnina radova sanacije puknuća vrelovoda na lokaciji Horvaćanske ceste kod nebodera Braće Domany provodit će se tijekom noći, kada se isporuka toplinske energije obavlja samo za pripremu potrošne tople vode, napominju u HEP Toplinarstvu i mole krajnje kupce za strpljenje i razumijevanje.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kokoiduhovi
04:51 29.01.2020.

Tamo vrlo često pucaju cijevi vrelovoda. Već desetljećima. Da je koja fontana manje, da žičara nije najskuplja u EU, da nemamo semaforiziran rotor..možda se vrelovodna mreža, stara i dotrajala, mogla zamijeniti? Ali, ali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije