Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Gospa

Zbog proštenja prema Remetama uvodi se izvanredna ZET-ova linija, a autobusi voze izmijenjenom trasom

ZET
Foto: PROMO
1/5
14.08.2020.
u 12:21

I na zapadu Zagreba doći će do izmjena u ZET-ovom prometu, pa su, ovisno o stanju na terenu i procjenama Prometne policije, povremeno moguće izmjene i u prometovanju autobusnih linija 119 (Črnomerec - Podsused most) i 146 (Reljkovićeva - Malešnica - Jankomir).

Sutrašnja blagdanska proslava Velike Gospe i proštenja koja će se održavati u Remetama i Stenjevcu utjecat će na redovni promet ZET-ovih autobusa. S obzirom da se radi o državnom prazniku, svi će autobusi i tramvaji prometovati prema nedjeljnom rasporedu, a posebna se regulacija uvodi za one koji žele sudjelovati na slavlju u Remetama. Oni će moći sjesti na izvanrednu autobusnu liniju Krematorij – Remete, koja će prometovati od Krematorija do raskrižja Ulica Remete i Ivana Česmičkog i to od 8 do 21 sat.

Proštenje koje se tradicionalno održava u svetištu Majke Božje Remetske također uvjetuje izmjene na autobusnim linijama 203 (Svetice - Vinec - Krematorij) te 226A (Barutanski jarak 48 - Remete), poručuju u ZET-u. Linija 203 vozit će skraćeno do Ulice Vinec i to od 8.30 sati pa sve do večernjih sati, dok će linija 226A prometovati skraćeno od Ulice Barutanski jarak 48 do Ulice Veselišće.

I na zapadu Zagreba doći će do izmjena u ZET-ovom prometu, pa su, ovisno o stanju na terenu i procjenama Prometne policije, povremeno moguće izmjene i u prometovanju autobusnih linija 119 (Črnomerec - Podsused most) i 146 (Reljkovićeva - Malešnica - Jankomir). U slučaju nemogućnosti prolaska svojom redovnom trasom, autobusi linije 119 će voziti uobičajenom trasom do raskrižja Ilice i Vrapčanske ceste te nastaviti vožnju Alejom Bologne, Škorpikovom te Samoborskom cestom do krajnjeg odredišta u Podsusedu. Istom izmijenjenom trasom vozit će i u povratku. Autobusna linija 146 će, pak, prometovati skraćeno do raskrižja Ulice Ivane Brlić Mažuranić i Stenjevečke ulice, kod kružnog toka, a ulazno, odnosno izlazno stajalište bit će uspostavljeno poslije kružnog toka u Ulici Ivane Brlić Mažuranić i to u smjeru grada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije