Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČETKOM PROSINCA

Uhićen muškarac koji je zapalio Mercedes na Laništu, otkrivena je i pozadina slučaja

Na Laništu u potpunosti izgorio Mercedes
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/10
25.01.2020.
u 13:58

Kada se uvjerio da je Mercedes tamo parkiran, vratio se do svog vozila, iz kojeg je uzeo kanistar s lakozapaljivom tekućinom, a njegov pomagač je na vozilo bacio upaljenu cigaretu.

Muškarac (44) uhićen je te se sumnjiči se za općeopasnu radnju, jer je, kako je priopćila zagrebačka policija, 3. prosinca 2019. zapalio automobil na Laništu.

Sumnjiči ga se da se te noći u 1.15  s još jednom, za sada nepoznatom osobom, dovezao do Laništa. Parkirali su svoje vozilo, a 44-godišnjak je potom otišao do obližnjeg parkirališta kako bi provjerio je li tamo parkiran Mercedes GLE zagrebačkih oznaka, s čijim je vlasnikom imao poslovnih nesuglasica.

Na Laništu u potpunosti izgorio Mercedes
1/10

Kada se uvjerio da je Mercedes tamo parkiran, vratio se do svog vozila, iz kojeg je uzeo kanistar s lakozapaljivom tekućinom. Zajedno s muškarcem koji je bio s njim, ponovo je otišao do Mercedesa kojeg je po vanjskoj strani poklopca motora polio lakozapaljivom tekućinom. Njegov pomagač je na vozilo bacio upaljenu cigaretu, nakon čega su se obojica udaljila od vozila. No kako se Mercedes nije zapalio, ponovo su se vratili do njega, te su ga polili preostalom lakozapaljivom tekućinom.

Nakon toga su  namočili tkaninu koju su zapalii i bacili na Mercedes koji je planuo. Požar se proširio i na susjedno parkirano vozilo VW Polo. Počinitelji su pobjegli, a šteta je 450.000 kuna

Ključne riječi

Komentara 4

IL
ilijan
17:03 25.01.2020.

Vlasnik je odmah znao ko je u pitanju odnosno ko je piroman ali je šutio i milo boga da policija ne otkrije jer svakako osiguranje pokriva i isplaćuje štetu a možda su i u dogovoru bili.

ZI
zip123
16:44 25.01.2020.

Poslovnih nesuglasica.To se danas tako kaze?U ne tako davna vremena se to zvalo,prevara,kriminal.

HE
herojulice
21:19 25.01.2020.

Zagreb je siguran grad a naročito u Remetincu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije