Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
siget

Zbog nesuglasica u prometu poslali 75-godišnjaka u bolnicu s teškim ozlijedama

Zagreb: Najavljeno proširenje naplate parkiranja u naselju Siget
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/2
18.11.2022.
u 19:32

Liječnička pomoć je ozlijeđenom 75-godišnjaku pružena u KBC Zagreb

U zagrebačkom naselju Siget u četvrtak je došlo do fizičkog obračuna u kojem je teže ozlijeđen stariji muškarac, izvještava PU zagrebačka.

Jučer, 17. studenoga oko 17.10 sati u Novom Zagrebu na Prilazu Vladislava Brajkovića, zbog nesuglasica u prometu 75-godišnjak se verbalno sukobio s jednom zasad nepoznatom muškom osobom, da bi tada jedan drugi nepoznati muškarac verbalno, a potom i fizički napao 75-godišnjaka.

Stanari obližnjih zgrada događaj su promatrali s balkona te su odmah nazvali policiju, a za Jutarnji list ispričali su što su vidjeli.Kažu da je napadač silom izvukao starijeg vozača iz automobila te ga navlačio po cesti i udarao, a u jednom je trenutku snažno udario njegovom glavom o vrata automobila.

Liječnička pomoć je ozlijeđenom 75-godišnjaku pružena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
21:42 18.11.2022.

Ah, Zagreb, taj prekrasan europski grad visokih kulturnih i civilizacijskih vrijednosti.

LI
liliZG
11:38 19.11.2022.

htio mu pomoć spakirat auto al stari nije dao i eto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije