Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spasili su ga

Zbog neobične intervencije zaustavljen promet u Novom Zagrebu

oslobađanje goluba
Foto: zazubice.com
1/2
14.10.2019.
u 12:44

Vatrogasci su kamionom zaustavili promet na Nehruovom trgu i postavili ljestve kako bi došli do balkona na kojem je bila zarobljena ptica

Neobičnu intervenciju imali su jučer zagrebački vatrogasci koji su morali spašavati goluba s jednog balkona zgrade u naselju Savski gaj.

Vatrogasci su kamionom zaustavili promet na Nehruovom trgu i postavili ljestve kako bi došli do balkona na kojem je bila zarobljena ptica.

Naime, vlasnik balkona zagradio ga je mrežom, no jedan golub pronašao je put unutra pa je zapeo. Jedna uznemirena prolaznica pozvala je policiju, a koja je odmah u pomoć pozvala ekipu Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba, piše portal Zazubice.

Golub je uz pomoć vatrogasaca odletio u slobodu, a onda se prošetao kvartom i ponosno pozirao prolaznicima.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Behemot
Behemot
17:33 14.10.2019.

Tako treba!

Avatar Grunf
Grunf
17:33 14.10.2019.

za kakve gluposti se troše novci. Molim račun poslati dotičnoj gospođi

AL
alfich
21:54 02.12.2019.

Trebali su tom "letećem štakoru" zavrnuti vrat i točka !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije