Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradska skupština

Zbog Dinama uzburkane strasti: 'Karačić je pozivao na fizički obračun!'

Gradska skupština
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/5
Autori: Hina, Vecernji list
23.07.2018.
u 11:56

Tokašević tvrdi kako ga je Karačić pozvao sa strane da nešto rasprave vezano uz temu Dinama i njegove izjave kojima je optužio Neovisne za Hrvatsku za političku trgovinu, nakon čega je uslijedio incident.

Zbog nogometnog kluba Dinamo uzburkale su se u ponedjeljak  strasti u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, pa je tako tijekom aktualnog sata zabilježen manji incident kada je zastupnik Neovisnih za Hrvatsku Davorin Karačić na spomen Dinama nasrnuo na zastupnika Tomislava Tomaševića  (Zagreb je naš) unoseći mu se u lice.

Riječ je o pozadinskom događaju kojem su svjedočili neki gradski zastupnici i novinari.

"Novi zastupnik Neovisnih za Hrvatsku pozivao je na fizički obračun, prijetio, tražio da se fizički obračunamo izvan skupštine, malo je falilo da stvar eskalira“, izjavio je Tomašević u pauzi.

 

Tvrdi kako ga je Karačić pozvao sa strane da nešto rasprave vezano uz temu Dinama i Tomaševićeve izjave kojima je optužio Neovisne za Hrvatsku za političku trgovinu, nakon čega je uslijedio incident.

- Klošaru mali, pljunut ću ti u facu, hoćemo otić' negdje ispod Domovinskog mosta, sami? Usta operi svaki put prije nego izgovoriš riječ Dinamo ili Davorin Karačić - govorio je Karačić Tomaševiću što je vidljivo i na snimci iz Skupštine. 

Gradska skupština
1/9

Tomašević je podsjetio kako je Zagreb je naš tražio da se u zaključak oko Dinama uvrsti zabrana korištenja stadiona za poslove preoblikovanja kluba u dioničko društvo, a sličan je zaključak imao i klub Neovisnih za Hrvatsku, ali ga je povukao uoči imenovanja njihove zastupnice na čelo Gradskog ureda za kulturu.

"To me neće neće zastrašiti da govorim ono što mislim te i dalje zastupam teze koje smo obećali biračima, a jedna od njih je demokratizacija Dinama“, istaknuo je Tomašević.

Karačić je incident komentirao na Twitteru rekavši da je "teže svađe znao gledati pred šalterima određenih institucija ili javnih poduzeća".

Predsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić, kao i ostali gradski zastupnici, osudili su neprimjereno ponašanje.

"Osuđujem bilo koji oblik nasilja gdje god on bio, na ulici ili u drugom parlamentu Republike Hrvatske", kazao je Mikulić dodavši kako nije ništa vidio jer je vodio sjednicu, već je samo čuo prepirku koju nije razumio.

Mikulić je pozvao zastupnike na primjereno ponašanje i rječnik. 

"Onako kako se mi ponašamo u parlamentu, to će biti slika parlamenta prema van", kazao je.

Komentara 122

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
12:09 23.07.2018.

Srećom, postoji lijepi video zapis iz kojeg se jasno vidi da je s unošenjem u facu započeo upravo jugoudbaški poltron Tomašević, očito teška nekulturna kumrovečka seljačina. Naravno, kad je izgubio u alfamužjačkom nadjačavanju, onda se ko zadnja vagina pokupio i počeo cendrati. Autentični jugo-anus.

ST
stefj
12:08 23.07.2018.

He, he Radnička fronta i Zagreb je naš, a tko bi drugi... Baš me zanima da li je Rada Borić doživjela infarkt kada je 550.000 ljudi u Zagrebu dočekalo nogometaše...

Avatar dpejakovic
dpejakovic
12:15 23.07.2018.

Ugroženi ljevičar, pa je li to moguće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije