Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGNITE GUŽVE

Zbog automobilističke utrke zatvaraju se dijelovi Zagreba, ovo su obilazni pravci

Zagreb: Započeo 45. INA Delta Rally, najstarije automobilističko natjecanje u Hrvatskoj
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
25.09.2020.
u 10:42

INA Delta Rally najstarije je i najpopularnije automobilističko natjecanje u Hrvatskoj, koje je od 2016. dio FIA European Rally Trophyja, što znači da se vozi po istim pravilima kao i Prvenstvo Europe

Zbog automobilističke utrke INA Delta Rally koja se održava danas i sutra, privremeno će se zatvoriti promet na više lokacija, a iz Grada su upozorili građane da obrate pažnju i na izmijenjeni vozni red ZET-a.

Kako je najavljeno iz PU zagrebačke, danas od 15.45 do ponoći zatvara se promet Mostom slobode, Avenijom Većeslava Holjevca (od Slavonske avenije do Av. Dubrovnik), Antallovom ulicom, Ulicom Damira Tomljanovića Gavrana (od Ul. E. Murtića do Av.V.Holjevca) i servisnim cestama i parkiralištima uz istočnu stranu „Zagrebačkog velesajma“.

Alternativni pravci na kojima neće biti ograničenja u prometu u pravcu jug-sjever i obratno su:

Avenija Dubrovnik - Most mladosti - Držićeva avenija - Ul. Grada Vukovara,

Avenija Dubrovnik - Jadranski most - Savska cesta - Ul. Grada Vukovara.

>> FOTO Ovako je izgledala utrka INA Delta Rally održana 2017. godine

Zagreb: Započeo 45. INA Delta Rally, najstarije automobilističko natjecanje u Hrvatskoj
1/9

Alternativni pravci na kojima neće biti ograničenja u prometu u pravcu istok-zapad i obratno su:

Ulica Grada Vukovara od Savske do Držićeve,

Slavonska avenija - Zagrebačka avenija - Ljubljanska avenija

Avenija Dubrovnik od rotora „Remetinec“ do rotora „Zapruđe“.

Raspored za subotu

Sutra od 7 do 19 sati bit će zabranjeno prometovanje Sljemenskom cestom od Blizneca do Šestinskog lagvića te Sljemenskom cestom od mjesta „Pila“ preko „Hunjke“ do „Jaslica“.
 
Alternativni pravci na kojima neće biti ograničenja u prometu su: Zagreb - Bistra - Stubičke Toplice ili Zagreb - Sesvete - Sveti Ivan Zelina - Marija Bistrica.

Sutra od 8:45 do 17:30 sati neće se moći prometovati niti državnom cestom D29 od Kašine preko Laza Stubičkog do Laza Bistričkog. Alternativni pravci na kojima neće biti ograničenja u prometu i obratno su: Zagreb - Sesvete - Belovar - Moravče - Laz Bistrički - Marija Bistrica.

Inače, INA Delta Rally najstarije je i najpopularnije automobilističko natjecanje u Hrvatskoj, koje je od 2016. dio FIA European Rally Trophyja, što znači da se vozi po istim pravilima kao i Prvenstvo Europe.  Uvrštavanje utrke u viši rang natjecanja vozačima s najboljim rezultatima otvara se pristup Prvenstvu Europe te konačno i Svjetskom rally prvenstvu (WRC). Uz europske bodove, ovogodišnji INA Delta Rally bodovat će se za Međunarodno zonsko prvenstvo, Rally prvenstvo Hrvatske te Otvoreno prvenstvo Zagreba. 

 

>> Pogledajte i ovaj video: Kod Bjelovara je potpuno izgorio kamion pun čokolade!

 

Ključne riječi

Komentara 1

DA
dahna
16:46 25.09.2020.

Pisete da je danas i sutra utrka..ok danas zatvoren Most Slobode .....sutra Sljemenska cesta ..A DA LI JE I SUTRA ZATVOREN MOST SLOBODE?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije