Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
72 11°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Avatar Azriel
  Azriel:

  Ljudi, ovo nije bila Univerzijada! ovo su bile igre europskih sveučilišta. Usporedba je jednaka kao da uspoređujete aerodrom JFK sa letilištem na Visu. Kako lako nasjednete na Bandićeve laži.

 • Avatar liquidsky
  liquidsky:

  Bandića nije potrebno spominjati uz svaku temu pa ni ove sportske igre. Njegovo ime najjače je vezano uz populističke fraze, laganje, bezumno rasipanje javnog novca u svrhu osobne promidžbe i kaznena djela protiv javne imovine. Studentske sportske igre čiste su ... prikaži još! kao Sunce i ne treba ih zagaditi riječju "Bandić".

 • helgin@hogar:

  vise je stvari utjecalo da ova univerzijada nije ni sluga onoj iz 87. prvo ova je bila u dva grada, a ne samo u zg cime je poprilicno razvodnjena manifestacija, drugo krajem osamdesetih u jugoslaviji dobiti ovakvu manifestaciju u zagrebu ... prikaži još! je za zg bilo mnogo, kesa u bg se odrijesila i zg se obnavljao i uljepsavao, jer komunistickoj zemlji je uvijek bitna prezentacija pred cijelim svijetom, pa makar se radilo i o stocnom sajmu! zbog toga je medijski puno bolje popraceno i ljudi su sjedili na tribinama! skole su zavrsile sa radom u drugoj polovici 5. mjeseca! sama drzava je tome dala veliko znacenje iako to u stvari nisu neke spektakularne igre! mediteranske su cak vaznije! hrvatska drzava to nije ni na koji nacin popratila, jer su kod nas najbitniji politicari pa fasizam i antifasizam, pa 41.,45.,91. tim igrama su se bavili samo zg i ri! i vjerujem da je organizacija za same natjecatelje bila za 5, za sve ostalo je 1, prosjek 3!

Još iz rubrike Zagreb

Zagreb: Gužva na novootvorenom sanjkalištu na Cmroku
Skijalište Sljeme

Nema snijega, pa nema ni sanjkanja na Činovničkoj livadi

Zagreb: Postavljanjem skela počela sanacija zgrade u Vukovarskoj
Mornarska zgrada

Stanovnici Vukovarske 52: Našoj se noćnoj mori sa 150 tona nad glavom napokon nazire kraj

Jučer razbojništvo u PBZ-u i Fini

Novo razbojništvo u Zagrebu: Uz prijetnju oružjem orobio poslovnicu pošte i pobjegao