Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekinut promet

Zatvoren dio Selske zbog puknute vodovodne cijevi, Voltino bez vode

Poplavljena Selska i obustavljen promet zbog puknuća cjevovoda
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/11
13.09.2018.
u 09:28

Čitatelje koji su zbog problema nakon puknuća vodovodne cijevi zapeli u prometnoj gužvi pozivamo da nam pošalju fotografije i videozapise na e-mail: javi@vecernji.net

Zbog puknuća magistralnog cjevovoda u zoni raskrižja Selske ceste i Krapinske ulice prekinut je promet Selskom na dijelu od Baštijanove do Zagorske, a zatvorena je i Krapinska od Čakovečke do Selske.

Autobusna linija 109 vozi obilazno Zagorskom, Golikovom i Baštijanovom do Selske te dalje uobičajenom trasom, a prometna policija preusmjerava i osobna vozila. Zbog radova došlo je i do gužvi u tom djelu grada, a autobusna linija 109 kasni.

Bez vode su potrošači Voltinog i moguće u okolnim naseljima. Na terenu su cisterne s pitkom vodom te interventne ekipe tehničkih službi.

Poplavljena Selska i obustavljen promet zbog puknuća cjevovoda Poplavljena Selska i obustavljen promet zbog puknuća cjevovoda
1/11
Ključne riječi

Komentara 7

MA
malifloki
07:38 13.09.2018.

Mreža propada , cijevi pucaju no zato jedna direktorica bez imalo srama izmišlja radna mjesta te redom zapošljava kućne prijateljice koje su ili propale obrtnice ili se odlučile iskoristiti prijateljicu na položaju. SRAMOTA je kad se namjerno stopiraju poslovi, umjetno rade zaostatci ne bi li se našlo mjesta za sve školske i studenske kolegice. gospon gradonačelnik tu idu naši novci i novci zagrepčanaca ,,, zivjela nam nova tajnice i sve ostale frendice te dobile ugovore za stalno sa koeficjentom najmanje 5,0. Zašto ne bi poslove jedne radilo njih pet,,,,zašto ??' ajmo leo svi delati u vm,,,,,,,,,,,,

GL
glavaticro
07:37 13.09.2018.

Selo gori,a baba se češlja...metafora...

Avatar indigo25
indigo25
09:50 13.09.2018.

A ovce sve to plaćaju....beeeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije