Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbrinjavanje otpada

Zastupnike Gradske skupštine i gradonačelnika dočekali aktivisti Zelene akcije

Milan Bandić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
18.02.2016.
u 09:43

Natpisima su napravili vremensku crtu kojom prate razvoj reciklaže i zbrinjavanja otpada u susjednoj metropoli Ljubljani i u Zagrebu

Aktivisti Zelene akcije jutros su zastupnike u Gradskoj skupštini i gradonačelnika Milana Bandića dočekali protestirajući zbog nesređenog sustava otpada. 

Natpisima su napravili vremensku crtu kojom prate razvoj reciklaže i zbrinjavanja otpada u susjednoj metropoli Ljubljani i u Zagrebu. U posljednjih deset godina Ljubljana je uspjela višestruko povećati odvojeno prikupljanje komposta i recikliranje te smanjiti količinu otpada na odlagalištima za 59 posto, a istodobno je zadržala troškove gospodarenja otpadom među najnižima u Europi dok je Zagreb posljednji u Europi po recikliranju otpada koje je ispod jedan posto.

Komentara 6

DA
darwil
11:01 18.02.2016.

Zar se nitko ne usudi pitati ovog "čarobnjaka" s čijim novcima je mislio kupovati Luis Vuiton za Vasinu kolegicu po diplomi.

Avatar Vucibatina
Vucibatina
11:47 18.02.2016.

Važnije su fontane od bilo čega drugoga ?

SU
SUBARU
12:48 18.02.2016.

Treba Batmana zbrinuti u Remeticu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije