Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODA 12-ICE

Zastoj u Savskoj: niskopodni tramvaj iskliznuo iz tračnica, sat vremena vozilo se autobusima

tramvaj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
16.12.2016.
u 19:58

Promet je u međuvremenu normaliziran, kažu nam u ZET-u: 'Nije došlo do opasne situacije'

Na Savskoj cesti u Zagrebu danas je došlo do zastoja nakon što je niskopodni tramvaj broj 12, koji je vozio prema Ljubljanici, iskliznuo iz tračnica.

Glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić rekao nam je da je iskliznulo zadnje postolje na spoju tračnica te da je problem u međuvremenu riješen.

- Nije došlo ni do kakve opasne situacije po putnike ni ostale sudionike u prometu - rekao je Jurić.

Zbog nesreće, koja se dogodila oko 17.30 sati, sat se vremena vozilo autobusima od Ljubljanice do Savske, promet je u međuvremenu normaliziran, rekao je Jurić.

Što je dovelo do nesreće bit će otkriveno naknadno, dodao je.

>> Tramvaj naletio na biciklista u Novom Zagrebu

>> Djevojka pala pod tramvaj na Trgu maršala Tita

Komentara 3

TH
than
02:27 18.12.2016.

Generalno ovi novi tramvaji su losi. Kada zapada snijeg, ne mogu nista, jer su preniski. Je da mi nije jasno kako odjednom iskacu i zasto se ne mogu olako vratiti nazad uz toliko elektroniku...

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
20:48 16.12.2016.

zet laze da nije bilo opasno pa 12 je iskocila iz tracnica bil je kaos zastoj je bil i kolaps i bogu hvala da nije doslo do vece tragedije a uostalom pitajte putnike i sam sam prolazil pjeske savskom jer je i inace kaos u prometu i neznam cemu iz zeta ovakve lazi pa ljudi su psovali vozaci trubili i nije to lijepa slika al je skoro pa svakodnevna ja nemam auto i kad idem savskom il na tresnjevku idem pjeske i po pet stanica i gradski oci zmire na cinjenicu daje grad u prometnom kolapsu al fontane bljesciju al priopcenje zeta je laz uostalom postoje snimke al badava kad oni tvrde da je sve ok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije