Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neće dobiti otkaz

Zaštitar ostavio otvoren bankomat jer se žurio na drugu dostavu

bankomat
Tomislav Miletić/PIXSELL
27.05.2010.
u 17:02

Bankomat je bio pokvaren i u njemu nije bilo novca. Mehaničar je kasnio, a zaštitar se žurio na drugu dostavu.

Bankomat Zagrebačke banke “zjapio” je danas otvoren na jarunskoj tržnici. Greškom zaštitara Sokol Marića možda su se slučajni prolaznici i ponadali “dobitku”, ali vrlo su brzo shvatili kako u njemu nema novca. Nije bila riječ o skrivenoj kameri, nego o nehotičnoj zaštitarovoj greški.

– Građani su dojavili kako je bankomat u Pekoštanskoj ulici otvoren, a kada smo izišli na teren, utvrdili smo kako u njemu nema novca – rečeno nam je u zagrebačkoj policiji.

Što se točno dogodilo objasnio je Zlatko Marić, vlasnik zaštitarske tvrtke Sokol Marić Security.

– Bankomat je bio pokvaren i u njemu nije bilo novca. Mehaničar je kasnio, a zaštitar se žurio na drugu dostavu. Bila je riječ o minutama, bila je to pogreška koja se svakom može dogoditi –– objasnio je i dodao kako zaštitar koji nije zatvorio bankomat u njegovoj tvrtki radi već 14 godina i nije griješio do sada pa će se ovaj put “provući” samo s opomenom, a otkaz sigurno neće dobiti.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
18:28 27.05.2010.

hehehe

OB
-obrisani-
22:01 27.05.2010.

srame se priznati da je netko podigao novac iz bankomata bez upotrebe kartice

MI
mica1111
22:02 27.05.2010.

...nema para više ni u bankomatima..:))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije