Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zaprešićani poslali poruku ljubavi

Zaprešićani poslali poruku ljubavi
Foto: Promo
1/7
15.02.2019.
u 12:41

Svjetlo ljubavi za ljetovanje djece iz obitelji slabijeg imovinskog statusa

Zaprešićani su na Valentinovo lijepim željama obasjali nebo iznad grada. Kupnjom svjetlećih balona prikupljeno je gotovo 15 tisuća kuna koje će biti uplaćene na račun humanitarne akcije ‘Pošalji ljubav’ Gradskog društva Crvenog križa Zaprešić.

Foto: Promo/Eva Virc

Dan zaljubljenih se već tradicionalno obilježava u Zaprešiću, na glavnom gradskom trgu. Ove godine Zaprešićani su se odlučili ne samo simbolično poslati poruke ljubavi, već i pomoći onima koji trebaju našu pomoć. Sredstva prikupljena u ovoj humanitarnoj akciji tako su namijenjena za ljetovanje djece slabijeg imovinskog statusa i za opremanje Centra za edukaciju, odmor i rekreaciju u Selcu gdje će djeca ljetovati.

U ime Gradskog društva Crvenog križa Zaprešić, građanima se na donacijama zahvalio ravnatelj Denis Ljevaković. Svojim sudjelovanjem pokazali su kako su im srca puna ljubavi i razumijevanja za onu djecu koja, nažalost, nemaju djetinjstvo kakvo bi trebala imati.

Zaprešićani su ovime poslali poruku kako se ljubav prima i daje, a tisuću svjetlećih balona koji plove nebom, sve je ostavilo bez daha.

Foto: Promo/Eva Virc

Na kraju su svima još poručili kako je potrebno ljubav slati svaki dan, a ne samo na Valentinovo!

Humanitarnu akciju organizirali su Grad Zaprešić, Turistička zajednica grada Zaprešića, Gradsko društvo Crvenog križa Zaprešić i Radio Z fm.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije