Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povukli tužbe

Zakopane ratne sjekire između Horvatinčića i SPC-a oko Cvjetnog

'09.04.2011. - Zagreb - Suncani dan na Cvjetnom trgu. Tomo Horvatincic i Slaven Letica.  Photo: Martina Popovcic/PIXSELL'
Foto: 'Martina Popovcic/PIXSELL'
1/3
10.05.2011.
u 20:25

Nakon dugogodišnjih medijskih i sudskih sporova, SPC i Hoto grupa povukli su međusobne tužbe. Horvatinčić nije isplatio ni lipe Pravoslavnoj crkvi

Nakon medijskih i sudskih sporova oko gradnje Horvatinčićeva kompleksa Cvjetni prolaz u središtu Zagreba, Tomo Horvatinčić i Srpska pravoslavna crkva (SPC) u Hrvatskoj zakopali su ratne sjekire.

SPC je prošli tjedan povukao tužbu protiv Horvatinčića i još petero optuženih zbog kaznenog djela samovlasti te je nakon toga u zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu obustavljen postupak protiv Horvatinčića i ostalih.

Horvatinčićev odvjetnik potvrdio je da je točna naša informacija o tome da su Hoto grupa i SPC, osim povlačenja tužbe u ovom postupku, povukli i sve međusobne tužbe u ostalim postupcima koji su vođeni pred sudovima.

Zašto su SPC i Horvatinčić odlučili okončati pravne bitke? Je li Hoto grupa isplatila odštetu SPC-u ili su tužbe povučene zbog uspostavljanja dobrosusjedskih odnosa između Hoto grupe i SPC-a, čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u srijedu.

Komentara 19

MO
moveax
22:48 10.05.2011.

Da li se je gospodin Pupovac izjasnio po tom pitanju?

BR
brainiac
20:31 10.05.2011.

Obecao im besplatne gace iz haundema?

PU
pumbica
08:53 12.05.2011.

Ako su Polančec i Sanader u pritvoru.Onda kako to da nije i Horvatinčić?,a i Bandić i njegove sdp-e pristaše u pritvoru.Jer to je građevinaka mafija.I kako to da USKOK nemože prepoznat?Znaći da ima krticu u USKOKU.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije